A făcut o mare gafă în fața camerelor de filmat. Odată ce a văzut, a fost deja prea târziu!

Share

O prezentatoare de la Meteo a devenit celebră după ce a reușit să facă o gafă în timp ce prezenta știrile. A ajuns să fie faimoasă pe internet, însă odată ce a văzut despre ce era vorba, i-a venit să intre în pământ de rușine!

O prezentatoare de la Meteo a devenit celebră după ce a reușit să facă o gafă în timp ce prezenta știrile. A ajuns să fie faimoasă pe internet, însă, odată ce a văzut despre ce era vorba, i-a venit să intre în pământ de rușine! Una dintre cele mai sexy prezentatoare ale rubricii Meteo de la postul Televisa Guadalajara, pe nume Susana Almeida, a avut parte de surpriza vieții sale. Nu avea nici o idee că ținuta pe care o purta în ziua cu pricipa va ajunge să o facă de râs în fața telespectatorilor și nu numai. Avea și de ce! Pantalonii pe care-i purta erau mult prea strâmți, lucru care a scos la vedere mai mult decât trebuia, lumina reflectoarelor contribuind și ele la dezastrul provocat. Odată ce Susana și-a dat seama despre ce anume era vorba, era deja prea târziu, era deja în direct și nu a avut de ales, trebuia să prezinte buletinul meteo chiar și așa. Imaginile cu prezentatoarea au devenit virale pe internet, bucurându-se de o mulțime de distribuiri.

Una dintre cele mai sexy prezentatoare ale rubricii Meteo de la postul Televisa Guadalajara, pe nume Susana Almeida, a avut parte de surpriza vieții sale. Nu avea nicio idee că ținuta pe care o purta în ziua cu pricina va ajunge să o facă de râs în fața telespectatorilor și nu numai.

Avea și de ce! Pantalonii pe care-i purta erau mult prea strâmți, lucru care a scos la vedere mai mult decât trebuia, lumina reflectoarelor contribuind și ele la dezastrul provocat.

Odată ce Susana și-a dat seama despre ce anume era vorba, era deja prea târziu, era deja în direct și nu a avut de ales, trebuia să prezinte buletinul meteo chiar și așa…

Imaginile cu prezentatoarea au devenit virale pe internet, bucurându-se de o mulțime de distribuiri.

A făcut o mare gafă în fața camarelor de filmat. Odată ce a văzut, a fost deja prea târziu! 1 A făcut o mare gafă în fața camarelor de filmat. Odată ce a văzut, a fost deja prea târziu! 2


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news