Home Stiri Fanii o vor înapoi pe Simona Gherghe. Mirela Vaida, criticată dur de telespectatori

Fanii o vor înapoi pe Simona Gherghe. Mirela Vaida, criticată dur de telespectatori

autor Buinoschi Andreea
319 vizualizari

Vulpița și Viorel aduc doar probleme celor in jur. Nu era suficient că lumea le adresa cuvinte urâte, deoarece sunt în emisiune de aproape un an, acum, aceștia au stârnit un nou val de controverse, iar telespectatorii sunt convinși că Simona Gherghe nu ar fi permis să se ajungă până aici.

După ce soții din Blăgești au scos o nouă melodie, Tuga, în colaborare cu Ana Ciolpan, fanii au criticat-o dur pe Mirela Vaida, deoarece nu îi dă afară din emisiune pe cei doi. „Asta e diferența dintre tine și Simona Gherghe. Ea niciodată nu s-ar preta la circul ăla ieftin la care tu asiști de atâtea luni. Avem atâția oameni cu nevoi existențiale, copiii neajutorați, dar cu voință de studiu, iar tu stai ca o țață Leana la poartă să îi asculți pe analfabeții ăia. Sincer, nu îți e puțină jenă? E imaginea ta în joc, femeie. Degeaba te victimizezi la TV că îi primești în emisiune pentru că se uită lumea. Nu, îi primești pentru că ei, la cât de neșcoliți și dobitoci sunt, joacă țonțoroiul după placul vostru! Rușine! Sincer”, este unul dintre comentariile lăsate pe contul de Instagram al Mirelei.

„Dispari și tu odată cu mediocrii tăi. Ai distrus ce a fost frumos la «Acces». Rușine jegoșilor. Nu ai rușine față de noi, prostii care plătim abonament să vedem trio de proști. Hoooo, javrelor”, este un alt mesaj, mult mai dur decât precedentul.

De curând, Simona Gherghe a vorbit despre revenirea în televiziune și proiectul care i-a fost înmânat: „Întoarcerea mea pe sticlă vine după o pauză de aproape un an şi jumătate, timp în care am fost alături de copiii mei, Ana şi Vlad. Acum sunt măricei, aşa că e momentul să revin pe un interval (14.00 – 16.00) care îmi permite să fiu, în continuare, o mamă extrem de implicată în viaţa copiilor mei. Iar revenirea o fac in stilul meu: cu un gen de program de televiziune pe care nu l-am mai făcut, în cei 18 ani de televiziune. N-am în portofoliu niciun reality-show. Acum mai puţin de un an, când colegii mei mi-au propus noua Mireasa, am spus că nu sunt pregătită să mă întorc, pentru că Vlad, mezinul meu, avea doar câteva luni şi, deci, mult mai multă nevoie de mine. Iată-mă, acum, la cârma acestei emisii care, cu siguranţă, mă va scoate din zona de confort!”…

Sursa

Sursa

 

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies