Fara foc nu ies… scantei! Doinita Oancea spune adevarul despre relatia cu Augustin Viziru

Share

Doiniţa Oancea este parteneră de platou cu Augustin Viziru de mai bine de nouă ani, de când s-au cunoscut prima dată. De atunci, pentru că a existat o chimie între ei, cei doi au devenit prieteni foarte buni şi, cu toate că s-au afişat de multe ori împreună, cei doi nu au recunoscut niciodată că ar fi avut vreo relaţie amoroasă.
Fara foc nu ies...scantei! Doinita Oancea spune adevarul despre relatia cu Augustin Viziru (3)
Acum, Doiniţa şi Augustin joacă din nou împreună, ceea ce a redeschis lanţul speculaţiilor referitoare la o posibilă relaţie. Doiniţa Oancea a hotărât să spună adevărul despre relaţia lor, dar are grijă să lase povestea în coadă de peşte: „Niciodată să nu zici «niciodată»”…
Fara foc nu ies...scantei! Doinita Oancea spune adevarul despre relatia cu Augustin Viziru (2)
„Eu mă bucur că jucăm din nou împreună. Oarecum, suntem parte din aceeaşi generaţie. Amândoi am fost descoperiţi de Ruxandra Ion. Ne-am cunoscut acum nouă ani, iar oamenii ne cer împreună. Şi nu doar în film. Ne cer şi altfel. Mereu când postez o poză cu Augustin, mi se spune: «Luaţi-vă, că aveţi o super chimie», «Ce frumoşi sunteți împreună, să faceţi un copil!». Nu am decis să facem acest pas, dar nu se ştie. Niciodată să nu zici «niciodată»”, a declarat actriţa Doiniţa Oancea pentru ziarul Libertatea.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news