Home Stiri Feli a vorbit despre perioada dificilă prin care a trecut. Nu a știut nimeni până acum

Feli a vorbit despre perioada dificilă prin care a trecut. Nu a știut nimeni până acum

autor Negriu Elena
6 vizualizari

Feli a vorbit de curând despre o etapă foarte grea din viața sa. Este vorba despre faptul că a trecut și ea, asemenea multor proaspete mămici, prin depresia postnatală. Acest tip de depresie nu apare la toate femeile care au născut, ci numai la anumite proaspete mămici; cu toate acestea, există o mulțime de cazuri de depresie postnatală.

Fiind invitată în cadrul unei emisiuni TV, aceasta s-a destăinuit și a povestit ceva ce nimeni nu a știut până acum, și anume că s-a confruntat cu depresia postpartum. Aceasta a povestit cum s-a simțit în acea perioadă extrem de dificilă.

„Da, am avut depresie postnatală. Plângeam întruna și de la orice. Eram foarte, foarte sensibilă”, a spus Feli.

Aceasta a vorbit și despre dorul cumplit pe care îl resimțea față de fiica sa nou-născută, Nora Luna, atunci când a fost nevoită să susțină primul concert după ce a adus-o pe lume pe micuță.

„Și, când am plecat pentru prima oară la concert, nici nu mai puteam vorbi de atât de mult plâns. Îmi era tare dor de Nora Luna și nu puteam face nimic. M-a întrebat un coleg pe WhatsApp ce am pățit și nici nu am putut să-i răspund. I-am trimis doar poză cu mine ca să-i arăt ce față umflată am de atâta plâns”, a adăugat frumoasa cântăreață.

Feli a găsit o soluție care să o ajute, pe cât posibil, să suporte mai ușor dorul de micuță. Aceasta a apelat la ajutorul mamei sale, pentru a o filma pe Nora Luna și a îi trimite des filmulețe cu ea, care să îi mai aline starea sufletească ce o apăsa…

„Am învățat-o și pe mama să filmeze și să mi-o arate pe Luna mereu. Așa au fost primele două luni, după naștere”, a mărturisit vedeta.

Sursa: spynews.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!