Home Stiri Mondene Feli Donose are o frica neobisnuita pentru o persoana adulta. Vezi de ce se teme artista si in ce crede cu adevarat

Feli Donose are o frica neobisnuita pentru o persoana adulta. Vezi de ce se teme artista si in ce crede cu adevarat

autor Elena Yvette
839 views

Cântăreața Feli Donose trece printr-o perioadă foarte grea. Și-a început anul cumplit deoarece și-a pierdut tatăl despre care spunea că este iubirea vieții ei.

Feli a vorbit despre felul ei de a fi și a dezvăluit că are o frică foarte neobișnuită. Artista a declarat că îi este foarte frică de întuneric încă de când era mică.

„Îmi e frică de întuneric. Dacă îmi pun mâna la spate, atunci am impresia că mă protejează cineva. De mică am acest obicei. Dorm cu pisicile lângă mine. Băiatul care trebuie să-mi placă mie trebuie să fie înalt. Şi gagicii mei imaginari erau pitici. Eu nu am nicio treabă cu tocurile. Nu pot să merg nici cu tocuri mici. Mă consider chiar bună de iubit. Sunt o femeie simplă, modestă şi normală. Nu pretind că sunt ceea ce nu sunt. Cred în vieţi anterioare, iar cel mai probabil am fost un bătrânel morocănos, dramatic şi înţelept în acelaşi timp”, a susţinut Feli într-o emisiune TV.

În urmă cu câteva luni, Feli a vorbit într-o emisiune TV despre relația pe care o avea cu tatăl ei.

Artista a făcut ani întregi terapie pentru a-și vindeca unele traume din copilărie

„E foarte dubios că m-am încăpăţânat foarte tare. Noi, la ultima ceartă… am explodat eu cumva. Într-o discuţie acum șase ani mi-am apăsat singură pe nişte butoane care m-au adus înapoi în copilărie şi am început cu reproşuri. Omul mi-a ieșit din suflet. Simţeam că nu mai face parte din mine şi mulţi ani am făcut terapie pentru asta şi am zis: «Tata, tocmai tata e e singurul om din lume pentru care nu mai am niciun sentiment, nimic?!». Nu puteam să am.

Într-o zi eram în drum spre concert, mă uitam pe geam şi ascultam muzică şi m-am gândit la tata şi simţeam că mă gâdila stomacul. Era telefonul în stânga şi zic: «Îl sun».(…) Am pus mâna pe telefon şi când taică-meu a spus: «Alo!». Conversaţia a durat o jumătate de oră, ca şi cum vorbesc cu mama în fiecare zi (…).

Înainte să închid telefonul i-am spus: «Hai că nu mai pot să mai vorbesc», nu mai ştiu ce am minţit şi i-am spus că îl iubesc. Am închis telefonul şi am intrat în starea… plângeam şi plângeam. Apoi am simţit ca şi cum o voce îmi spunea că de acum totul se va rezolva şi efectiv din momentul ăla totul e bine. Tata pentru mine a fost iubirea vieţii mele”, a declarat Feli Donose într-o emisiune TV…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed