HomeStiri Feli, mesaj superb pentru fetița sa. Cum și-a emoționat fanii

Feli, mesaj superb pentru fetița sa. Cum și-a emoționat fanii

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 999 views 2 minute timp de citit

Feli, în vârstă de 33 de ani, a scris de curând un mesaj cu totul deosebit pentru fiica sa și l-a postat pe pagina personală de Instagram, emoționându-și până la lacrimi fanii.

Artista se simte împlinită și extrem de fericită de când a devenit mamă, iar când și când încarcă imagini și scrie mesaje emoționante pentru fetița sa, Nora Luna.

Cântăreața îi dedică micuței poezii venite din adâncul sufletului și îi mulțumește în fiecare zi lui Dumnezeu pentru că i-a îndeplinit visul de a fi mamă.

Fanii au fost foarte impresionați de mesajul pe care l-a transmis Feli cu gândul la fiica sa, iar totodată s-au grăbit să aprecieze fotografia în care aceasta apare alături de minunea ei.

„Când îmi privesc Luna… mă topesc! Vreau s-o văd, nu doar seara. Vreau s-o văd dimineața. Aș vrea s-o văd și la prânz.

S-o țin în brațe. Nu doar pentru o întreagă lună: pentru o întreagă viață, sub lună. Nu vorbesc doar despre luna de pe cer.

Nu vorbesc doar despre Decembrie, nu vorbesc doar despre orice altă lună din calendar!

Vreau ca Nora Luna mea dragă să strălucească o întreagă viață. Lună de lună.

Cu sănătate în gând și în mânuțe”, este mesajul pe care l-a scris Feli alături de o imagine în care apare împreună cu fetița sa.

Puține persoane cunosc drama prin care a trecut Feli în copilărie. Aceasta a avut un frățior, Andrei, care, din păcate, s-a stins din viață după câteva luni de când venise pe lume.

„Nu multă lume ştie că eu am avut un frățior mic pe care Dumnezeu a ales să mi-l facă îngeraș la câteva luni…

Nici nu ştiu unde e şi foarte bine, că nu ştiu că mă apucă plânsul, că e întuneric, deci e bine că nu te văd”,  a declarat Feli în legătură cu fratele ei.

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..