Feli, o mămică împlinită: „Deja încep să-mi fac planuri”


200

Feli este în culmea fericirii de când a devenit mămică și are grijă ca micuței sale, pe nume Nora Luna, să nu îi lipsească nimic.

Frumoasa artistă a declarat de curând, într-un interviu pentru Antena Stars, că își dorește să păstreze pentru fiica sa amintiri din fiecare moment pe care ea, ca mamă, îl consideră important și o marchează.

„Nu mai ştiu cum să o iau, cum şi ce să scriu despre ea. Eu am suferit foarte mult pentru că nu am avut amintiri de când eram mică şi atunci am zis că Nora Luna va avea toate amintirile care cel puţin pe mine, ca mamă, m-au marcat, știi? Îi scriu o poezioară pe lună. Îi fac acolo caieţelul ei şi cutia ei cu amintiri.

Când deja doarme şi stă cu mânuțele așa și sforăie… deja încep să-mi fac planuri, cum o îmbrac, ce fac. Socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg, pentru că nici mami nu se hotărăște asupra unei ţinute, deci nu”, a spus Feli.

Deși este o fire discretă în privința vieții personale, cântăreața a spus câteva cuvinte și despre Cătălin, iubitul ei, tatăl Norei Luna.

„Cătălin e foarte fericit şi împlinit şi nu ratează atunci când simte să-şi deschidă inima… Cătălin e aşa… carte deschisă”, a precizat artista.

Recent, aceasta a scris pe paginile sale de socializare un mesaj pentru fiica sa, cu ocazia împlinirii a șase luni de viață.

„Nora Luna mea, acum șase luni ai venit pe lumea asta!

Mulțumim, mami, că ne bucuri zilele cu energia și cu zâmbetul tău luminos!

Ești cea mai iubită, mami! Nu ne-ar ajunge sute de vieți să îți mulțumim pentru tot ceea ne oferi, pentru tot ceea ce ne înveți și pentru fluturii din stomac ce îmi zboară prin tot corpul atunci când te privesc!

Până să apari, nu am știut cu adevărat ce e iubirea, cum niciodată nu am simțit atât de puternic ce înseamnă să îmi fie DOR!

Pentru totdeauna îți dau viața mea, tot ceea ce sunt, pentru că știu, mami, că în lumea asta mare nu există loc mai pur și mai curat cum găsesc în inima ta!

Mulțumim că ne-ai ales!”, acesta este mesajul scris de Feli…

Surse: spynews.ro, cancan.ro

loading...