HomeStiri Mondene Feli şi-a pus sufletul pe tavă: „Tata pentru mine a fost iubirea vieţii mele”

Feli şi-a pus sufletul pe tavă: „Tata pentru mine a fost iubirea vieţii mele”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,7K views
Feli-şi-a-pus-sufletul-pe-tavă-2 in Stiri Mondene

Invitată într-o emisiune TV, Feli Donose şi-a pus sufletul pe tavă. Feli este o femeie frumoasă, o artista talentată cu o voce incredibilă, însă când vine vorba de viaţa personală, artista recunoaşte că a fost nevoită să facă terapie.

Feli şi-a pus sufletul pe tavă 2

Când avea doar 14 ani, părinţii cântăreţei au divorţat. Atunci a început călătoria spre necunoscut. Feli a declarat că, pentru ea, tatăl sau era un zeu. Până când au divorţat.

Feli Donose a mai declarat că ani de zile nu a discutat cu tatăl său. Pur şi simplu l-a şters din minte şi din suflet:

Feli şi-a pus sufletul pe tavă

„E foarte dubios că m-am încăpăţânat foarte tare. Noi, la ultima ceartă… am explodat eu cumva. Într-o discuţie acum șase ani mi-am apăsat singură pe nişte butoane care m-au adus înapoi în copilărie şi am început cu reproşuri (…) şi dintr-odată am simţit aşa, ca şi cum mi-a ieşit din suflet. Omul mi-a ieşit din suflet. Simţeam că nu mai face parte din mine şi mulţi ani am făcut terapie pentru asta şi am zis «Tata, tocmai tata e e singurul om din lume pentru care nu mai am niciun sentiment, nimic?!»

Într-o zi eram în drum spre concert, mă uităm pe geam şi ascultam muzică şi m-am gândit la tata şi simţeam că mă gâdilă stomacul. Era telefonul în stânga şi zic «Îl sun!» (…) Am pus mâna pe telefon şi când taică-meu a spus «Alo», conversaţia a durat o jumătate de oră, ca şi cum vorbesc cu mama în fiecare zi (…). Înainte să închid telefonul, i-am spus «Hai că nu mai pot să mai vorbesc», nu mai ştiu ce am minţit şi i-am spus că îl iubesc. Am închis telefonul şi am intrat în starea… plângeam şi plângeam. Apoi am simţit ca şi cum o voce îmi spunea că de acum totul se va rezolva şi efectiv din momentul ăla totul e bine. Tata pentru mine a fost iubirea vieţii mele…”, a declarat Feli la emisiunea „Dincolo de aparenţe” de la Antena Stars.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed