Fetele de la Bambi au plâns la filmarea ultimului videoclip

Share

Toată lumea cunoaște melodia despre ochii căprui, a fetelor de la Bambi, lansată în urmă cu 17 ani. Melodia a devenit cea mai cunoscută piesă a trupei și, de asemenea, preferata fanilor.

12-13-vedete_foto-4-2-col

Recent, Raluca și Denisa revin cu o nouă variantă a melodiei, adaptată anului 2017, care este, practic, o continuare a poveștii de dragoste începută în adolescență.

Balada poartă numele de „Aceiași ochi căprui” și, pe lângă mesajul profund pe care îl transmite, povestește despre doi iubiți care au fost împreună în trecut și care s-au revăzut după mulți ani, constatând că iubirea dintre ei e aceeași. Piesa este compusă de Denisa, una dintre cele două surori…

61698519

„A fost ideea unui bun prieten să readucem în actualitate piesa asta. Denisa a scris versurile, a compus melodia, dar a durat ceva până să fie convinsă că vrea să lansăm public piesa. Evident, am filmat și un videoclip, unde noi apărem mai puțin, în rolurile principale sunt doi dansatori foarte talentați de la Furnix Team, iar Furnica ne-a ajutat cu o coregrafie care transmite enorm. La filmări am avut pielea de găina și lacrimi în ochi. La un moment dat sora mea chiar a început să plângă”, ne-a mărturisit Raluca.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news