Home Stiri Fiica Andreei Esca, mărturisiri despre ce înseamnă să fii copilul unei vedete

Fiica Andreei Esca, mărturisiri despre ce înseamnă să fii copilul unei vedete

autor Negriu Elena
171 vizualizari

Alexia Eram, în vârstă de 18 ani, fiica îndrăgitei prezentatoare de știri de la Pro TV Andreea Esca, a făcut, recent, mărturisiri despre ce înseamnă să fii copilul unei personalități extrem de cunoscute și cum s-a reflectat acest lucru asupra copilăriei și adolescenței sale.

2

Într-un interviu, Alexia a făcut declarații referitoare la relația pe care o are cu mama sa, dar și la faptul că nu poate ști niciodată dacă persoanele pe care le cunoaște vor să se apropie de ea pentru cum este cu adevărat ca om sau doar pentru că o recunosc drept fiica Andreei Esca.

„Toți copiii sunt copiii cuiva, la 18 ani. Că doar n-ai avut timp să devii tu însuți cineva. Important e să nu rămâi așa (zâmbește). Apoi, pentru mine Andreea Esca nu e Andreea Esca de la televizor, e mama mea și cred că avem aceleași discuții și preocupări ca orice alt cuplu mamă-fiică. Sigur că diferența e că eu trebuie să mă opresc mai des pe stradă, ca să facă mama poze cu oamenii. Dar chiar eu i le fac și nu mă deranjează deloc. Ea e fericită când o opresc telespectatorii și îmi spune mereu că se simte flatată și acum, după atâția ani, de dragostea românilor. Iar eu sunt foarte mândră de ea” , a declarat Alexia Eram…

„Dezavantajul este că e greu să știi dacă cineva vrea să vorbească cu tine, Alexia, sau doar pentru că ești fata Andreei Esca. Deci trebuie să am încredere în mine. Și îmi dă mereu exemplul fetei lui Paul McCartney. Toată generația mea știe de Stella McCartney fără să mai spună că e fata lui Paul sau pune cineva la îndoială talentul lui Michael Douglas, pentru că e fiul lui Kirk Douglas? Deci, ține de tine să depășești faima părinților tăi. Și apoi, la țară, orice vârstă ai avea, te întreabă oamenii: «Tu al cui ești?»”, a adăugat aceasta.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies