HomeStiri Mondene Fiica lui Florin Salam a vorbit despre sarcina si despre relatia pe care o are cu tatal sau

Fiica lui Florin Salam a vorbit despre sarcina si despre relatia pe care o are cu tatal sau

autor Tudor Irina
Data publicării: Data actualizării: 2,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/05/Fiica-lui-Florin-Salam-a-vorbit-despre-sarcina-si-despre-relatia-pe-care-o-are-cu-tatal-sau.jpeg

A venit ca o bombă pentru cei care îi urmăresc și îi apreciază familia cântărețului de manele Florin Salam. Fiica lui, Betty Salam, este însărcinată deja în patru luni, chiar dacă este încă minoră.

Fiica lui Florin Salam a vorbit despre sarcina si despre relatia pe care o are cu tatal sau

Viitoarea mămică a vorbit despre sentimentele care o încearcă în această perioadă.

„Am puține emoții… nu am vorbit până acum de acest subiect. Sunt însărcinată în patru luni.

Nu suntem nici primii, nici ultimii; vreau să le mulțumesc tuturor celor care ne-au susținut, mă așteptam să ne dea toată lumea mesaje răutăcioase. Au fost și răutăți, dar nu aș vrea să le iau în seamă. Nu pot să spun că m-am simțit pregătită!”, a declarat Betty Salam, potrivit Spynews.

Chiar dacă nu este un copil plănuit, Betty Salam a declarat că nu ar fi făcut niciodată nimic să renunțe la acest bebeluș. A recunoscut că nu era pregatită pentru acest pas, dar, dacă s-a întâmplat, înseamnă că așa a fost să fie.

„A fost un dar de la Dumnezeu, pentru că eu am vrut să mai stau doi-trei ani, să aștept, să mai cresc puțin, dar așa a fost să fie. În legătură cu oamenii care vorbesc de etnie, noi suntem oameni normali… Am avut o problemă personală și nu am vrut să vorbesc despre asta, nu am ieșit pe nicăieri, nu am postat pe Instagram… Nu aș fi făcut niciodată ceva să renunț la copil!”, a mai spus ea.

Fiica manelistului a povestit și cum a fost cerută în căsătorie de iubitul ei.

Fiica lui Florin Salam a vorbit despre sarcina si despre relatia pe care o are cu tatal sau

„Am fost în vacanță, în Barcelona, doar noi doi… și cred că a făcut el o schemă acolo să mă ceară, l-am văzut agitat și stresat, dar nu a vrut să-mi spună. Apoi am ajuns în București, eu eram super obosită și m-a cerut în aeroport, au fost toți prietenii noștri…”, a dezvăluit ea.

Cu toate că pare ireal, Betty a mărturisit că prima persoană care a știut despre sarcină a fost chiar tatăl său. Cântărețul este mândru de fiica lui și au o relație foarte bună…

„Tatăl meu a fost prima persoană cu care am vorbit despre sarcină, s-a bucurat, mi-a spus să am grijă de mine, să nu umblu cu picioarele goale. Noi avem o relație extrem de bună, îl iubesc cel mai mult și știe toată lumea asta, mă bucur mult că a fost de acord și vreau să înțeleagă toată lumea că nu are legătură cu etnia”, a mai spus Betty Salam.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed