Fiica lui Michael Jackson, agresată sexual

Share

Paris Jackson a șocat pe toată lumea când a anunțat că a fost victima unui abuz sexual. Acest lucru s-a întâmplat după moartea tatălui ei, pe când avea doar 14 ani, iar informația a fost făcută publică întocmai de către aceasta.

fiica-lui-michael-jackson-agresata-sexual

Într-un interviu oferit revistei Rolling Stone, Paris Jackson, fiica artistului Michael Jackson, a dezvăluit că a fost victima unui abuz sexual la doar 14 ani. La doar trei ani de la moartea tatălui său, când în sfârșit părea că își revine, adolescenta, ajunsă acum la vârsta majoratului, a fost abuzată de un străin mult mai în vârstă decât ea.

În urma acestei întâmplări, Paris Jackson a recunoscut că a căzut în depresie și în patima drogurilor. Ba mai mult, aceasta a încercat de mai multe ori să-și pună capăt zilelor. Tânăra susține că nu a povestit la acel moment nimănui prin ce a trecut, dar că tragicul eveniment a afectat-o foarte mult.

„Mă uram, stima mea de sine era scăzută, mă gândeam că nu pot să fac niciun lucru cum trebuie și simțeam că nu merit să mai trăiesc”, a povestit fiica artistului. Ea a vorbit cu familia ei despre acest lucru pentru prima dată în anul 2013, când a ajuns la spital din cauza unei tentative de sinucidere. Atunci i-au fost prescrise medicamente antidepresive, pentru a trece pentru episodul care a marcat-o atât de tare, și a început ședințele de terapie…

„Treceam printr-o grămadă de lucruri. Mă luptam cu depresia și anxietatea și nu mă ajuta nimeni”, a mai adăugat tânăra în cadrul interviului, spre surprinderea tuturor. În ciuda evenimentelor tragice cu care s-a confruntat, Paris Jackson susține că în prezent este în totalitate vindecată. Tratamentul antidepresiv l-a stopat de ceva timp, de droguri nu s-a mai atins de ceva vreme, iar în prezent singurul viciu pe care îl are sunt țigările mentolate.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news