Fiica lui Michael Jackson, debut în cinematografie

Share

Paris Jackson își va face în curând debutul în lumea cinematografiei. Aceasta va avea un rol într-un serial american care va fi difuzat pe postul de televiziune Fox, înainte de finalizarea sezonului curent.

fiica-lui-michael-jackson-debut-in-cinematografie

Paris Jackson, fiica regretatului artist Michael Jackson, va debuta în calitate de actriță, într-o producție ce va fi difuzată pe postul de televiziune Fox. Aceasta va avea un rol special în renumitul serialul „Star”, care este o dramă muzicală creată de cineastul Lee Daniels. Conform People, informația a fost făcută publică luni, chiar de către producătorii serialului.

Se pare că Paris Jackson va interpreta rolul unei adolescente „super-șic, elegantă, un guru al rețelelor de socializare și cu mare putere de intimidare”. Purtând numele Rachel Wells, fiica lui Michael Jackson va organiza, conform scenariului, o ședință fotografică a unui grup pop. Ba mai mult, își va folosi abilitățile de convingere pentru a-i face pe protagoniștii serialului, Star, jucat de Jude Demorest, și Eva, jucată de Sharlene Taulé, să își depășească limitele.

Fanii de peste Ocean vor putea să o vadă pe Paris Jackson în curând pe micile ecrane, întrucât episodul în care va apărea aceasta va fi difuzat în cadrul sezonului curent. Alături de aceasta vor mai apărea în serialul „Star” și Big Boi, Gladys Knight și Tameka Cottle…

Paris Jackson a reapărut în atenția presei de curând, după ce a făcut câteva declarații șocante. În cadrul interviu, aceasta a mărturisit că este sigură că tatăl ei a fost ucis, întrucât erau mulți oameni în jurul său care doreau să-i facă rău. Ba mai mult, tânăra a mai precizat și că a fost victima unui abuz sexual, după moartea tatălui ei, pe când avea doar 14 ani. Deși s-a luptat cu dependența de droguri și depresia, în prezent, singurul viciu pe care tânăra îl mai are sunt țigările mentolate.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news