HomeStiri Mondene Fiica lui Michael Jackson l-a criticat pe regizorul care a făcut un film despre tatăl său

Fiica lui Michael Jackson l-a criticat pe regizorul care a făcut un film despre tatăl său

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 946 views
Fiica-lui-Michael-Jackson-l-a-criticat-pe-regizorul-care-a-făcut-un-film-despre-tatăl-său in Stiri Mondene

Paris Jackson, fiica regelui pop Michael Jackson, a criticat serialul de satiră „Urban Myths”, produs de Sky Arts, în care rolul tatălui său este jucat de un actor care nici măcar nu seamănă cu tatăl său. Aceasta a afirmat că producția este o adevărată insultă pentru tatăl său.

Fiica lui Michael Jackson l-a criticat pe regizorul care a făcut un film despre tatăl său

După ce echipa de producție a serialului de satiră „Urban Myths” a lansat trailer-ul în care actorul britanic Joseph Fiennes interpretează rolul lui Michael Jackson, s-au încins spiritele printre fanii acestuia. Aceștia s-au declarat șocați de scenariul în care regele pop, Elizabeth Taylor (interpretată de Stickard Channing) și Marlon Brando (interpretat de Brando Cox) se află toți trei în aceeași mașină care părăsește orașul New York, imediat după atacurile teroriste din 11 septembrie 2001, care au îndoliat întreaga lume.

Producția nu a fost lansată încă, iar fanii vor să o boicoteze. Aceștia au protestat vehement față de folosirea actorului britanic pentru a le reprezenta idolul, mai ales pentru că acesta îl face pe Michael Jackson să pară o persoană „paranoică” și „de la țară”.

Nici reacția familiei regretatului artist nu a rămas indiferentă la trailer-ul britanic. Paris Jackson a postat un mesaj pe Twitter în care critică producția. „Mă înfurie să văd cât de evident de intenţionat a fost pentru producători, care şi-au dorit ca acest show să fie insultător, nu doar faţă de tatăl meu, ci şi pentru naşa mea de botez, Elizabeth Taylor. Ce s-a întâmplat cu respectul? Ei au muncit până la extenuare ani de-a rândul pentru a lăsa în urmă asemenea moşteniri profunde şi remarcabile. O portretizare ruşinoasă”, a scris aceasta.

Regizorul serialului a încercat să-și apere producția, afirmând că cel care l-a interpretat pe Michael Jackson, Joseph Fiennes, „a oferit o interpretare foarte dulce, nuanțată, în ton cu personajul” și că nu s-a bazat pe asemănarea fizică, potrivit The Guardian…

Serialul va fi lansat pe 19 ianuarie, la televiziunea Sky Arts.

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed