HomeStiri Mondene Fiica Oanei Roman împlinește trei ani. Ce i-a urat artista

Fiica Oanei Roman împlinește trei ani. Ce i-a urat artista

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/02/fiica-oanei-roman-inplineste-trei-ani-ce-urat-artista.jpg

Fiica Oanei Roman a împlinit trei ani. Vedeta își serbează singura fiică așa cum se cuvine, cu o petrecere pe cinste, dar i-a dedicat câteva cuvinte și pe Facebook.

fiica-oanei-roman-inplineste-trei-ani-ce-urat-artista

Rod al iubirii dintre Oana Roman și Marius Elisei este micuța Isabela, care astăzi a împlinit trei anișori, iar părinții au avut grijă să o răsfețe ca pe o adevărată prințesă. Încă de la primele ore ale dimineții, fiica lui Petre Roman a scris un mesaj pe Facebook, prin care a subliniat cât de fericită este pentru că micuța a apărut în viața lor.

„LA MULȚI ANI, copil minunat! Ești minunea mea, ești tot ce am mai scump pe lume! Ți-a dăruit Dumnezeu tot! Ești perfecțiune, ești bunătate, ești grație, ești inteligență, cumințenie și bunătate. Ești iubire!

Ne luminezi fiecare zi, și datorită ție am putere să fac imposibilul! Să ai viață lungă și frumoasă, să fii sănătoasă și fericită, și să ai noroc! Te iubesc infinit”, a scris vedeta.

fiica-oanei-roman-inplineste-trei-ani-ce-urat-artista1

Petrecerea, care a avut loc într-un spațiu de joacă pentru copii, a fost de departe cel mai așteptat moment de către micuța Isabela. Tematica aleasă nu putea fi alta decât „Regatul de gheață”. Fetița a purtat o rochie identică cu cea a Elsei. Fiica Oanei Roman a petrecut alături de copiii altor vedete din showbiz. Printre invitați s-au numărat și fiicele lui Pepe, care au venit însoțite de mama lor, băiatul lui Andrei Duban, dar și gemenele lui Mihai Morar.

Se pare că cei mici au petrecut pe cinste, dansând și jucându-se câteva ore, având alături de ei numeroase personaje din povești. În mod evident, tortul a respectat tematica petrecerii, Elsa aflându-se în vârful prăjiturii…

fiica-oanei-roman-inplineste-trei-ani-ce-urat-artista2

Părinții au optat și ei pentru ținute elegante. Oana Roman a purtat o rochie grena, până la genunchi, pe care a asortat-o cu pantofi negri. Marius Elisei a optat pentru blugi și o cămașă neagră cu buline albe.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed