HomeStiri Mondene Filme Netflix – cele mai populare filme de pe Netflix

Filme Netflix – cele mai populare filme de pe Netflix

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views
Filme Netflix

Filmele Netflix sunt, în cea mai mare măsură, filme care nu pot fi vizionate pe alte platforme de distribuție de filme.

Filme Netflix

Filmele Netflix au avantajele de a fi inedite, de a fi transmise cu profesionalism și, mai presus de asta, sunt adaptate în funcție de dorința și gustul fiecărui abonat.

Știm cât de greu vă este să țineți pasul cu lansarea continuă de filme Netflix, motiv pentru care vă propunem un Top 10 al celor mai populare filme.

TOP 10 filme Netflix

    1. Bird Box este printre cele mai recente filme Netflix, fiind apărut în anul 2018. În acesta se suprapune drama, caracteristicile unui film de groază, respectiv fantastic. Filmul are în centru o femeie, Malorie, cu doi copii, ce este nevoită să părăsească tot ce construise, inclusiv iubirea și fericirea atinse de puțin timp, pentru a-și salva micuții. Toată omenirea este nimicită de creaturi ce se înfățișează în temerile fiecărei persoane în parte, motiv pentru care contactul vizual aduce decesul ființei. Va reuși Malorie să se salveze pe ea însăși și pe micuții săi?

2. How it ends este un film Netflix apărut în același an cu pelicula anterioară, fiind unul de acțiune și fantezie, concomitent. Filmul are în centru instaurarea haosului în țara devenită câmp de luptă. Îngrijorat pentru soarta logodnicii sale care îi poartă în pântece copilul, Will Younger va porni în căutarea și salvarea acesteia din dezastrul creat de cataclism. Cine îl va însoți pe avocatul nostru în găsirea iubitei lui?

3. Tau este un film Netflix apărut tot în anul 2018, aparținând genului science – fiction. Filmul plasează în centrul acțiunii o fată tânără ce a fost sechestrată de către un om de știință ce intenționează să o utilizeze ca „șoarece de laborator” pentru experimentele sale de natură robotică. Ce șansă are tânăra să se elibereze din iadul în care este ținută captivă?

4. Un film Netflix popular apărut în anul 2017 este Bright, fiind un film de acțiune în care crima se îmbină cu fantezia. Lumea care se înfățișează în film este una utopică, plasată în universul fantezist, datorită faptului că oamenii vor conlucra cu orcile. Chiar și în domeniul justițiar, orcile vor face echipă cu oamenii pentru rezolvarea cazurilor de crimă desfășurate prin acte de magie. Care va fi relația dintre omul-polițist Daryl Ward și polițistul-orcă Nick Jackoby? Vor reuși să găsească răspunsuri și să țină sub protecție o tânără-elf? Mai mult decât atât, vor reuși cei doi să împiedice distrugerea întregului univers?

5. Cargo este un film Netflix în care se înfățișează o lume de după apocalipsă. Este un film despre salvare, sacrificiul paternal și sensibilitate. În centrul acțiunii este plasată o familie cu un copil de numai un an. O epidemie violentă este răspândită fulgurant în lume, în urma căreia mama (Kay), infestată, va trece în neființă, iar tatăl (Andy) cade și el pradă infestării. Tatăl pornește în lupta contracronometru pentru a-și salva fiica (Rosie), ducând-o în sigurul loc neafectat de epidemie, un loc sacru aparținând băștinașilor. Care este prețul plătit de tată pentru dorința lui de a-și salva unicul copil?

6. Gerald’s game este un film Netflix de groază, apărut în anul 2017. Filmul are în centru un cuplu marital format din Jessie și Gerald, cei care își doresc resuscitarea relației. Ceea ce se vrea a fi un joc sexual va sfârși macabru pentru ambii soți. Gerald moare din cauza unui atac de cord, iar Jessie, imobilizată prin încătușare, este victima propriei minți. Psihologia joacă un rol deosebit de important în acest film Netflix, prin faptul că Jessie cade pradă vocilor din mintea sa, cele care vor crea și iluzii fantasmatice ale trecutului.

7. Mudbound este un film Netflix lansat în anul 2017, aparținând categoriei dramă. Filmul tratează tema rasismului dezvoltat în America de după cel de-al Doilea Război Mondial. În acest film Netflix se urmărește destinul a două personaje care se întorc de pe câmpul de luptă cu scopul de a se retrage pe moșia din Mississippi pentru a duce o viață liniștită. Vor putea face asta în mediul social în care au fost destinați să trăiască?

8. 22 July este un film Netflix ce plasează acțiunea în Norvegia, aparținând genului de acțiune. Filmul aduce în prim-plan atacurile teroriste care au zdruncinat ținutul norvegian și în urma cărora au murit o sumedenie de oameni. Se încearcă totuși un plan de răzbunare, pus la cale de un tânăr supraviețuitor.

9. Outlaw King este un film Netflix apărut în anul 2018, în care se confundă aventura cu acțiunea și drama, deopotrivă. Filmul își plasează acțiunea în ținutul scoțian din Epoca Medievală, avându-l în centru pe Robert Bruce. Povestea urmărește recăpătarea puterii asupra Scoției de către regele Robert, cel care a fost expatriat de regele englez. Care este motivul expatrierii acestuia? Va sta Robert cu mâinile în sân în timp ce iubita sa Scoție cade pradă englezilor?

10. Un film Netflix de ficțiune și mister este The Cloverfield paradox, apărut în anul 2018. Acțiunea filmului este plasată în anul 2028, atunci când un grup de cercetători încearcă să descopere renumita „particulă a lui Dumnezeu”. Misiunea în cosmos a echipei de oameni de știință este aceea de încercare a găsirii unei căi de stopare a războiului nimicitor din întreaga lume. Ceea ce vor descoperi este însă ceva ce nu poate fi control, reușind doar să producă dezastre și mai mari și cu un impact mult mai puternic asupra omenirii.

Filme Netflix – concluzii

Filmele Netflix sunt o bună alternativă atunci când se dorește scăparea de stresul cotidian. Ceea ce frapează la filmele Netflix este originalitatea acestora, acțiunea impresionantă și profesionalismul cu care acestea sunt distribuite.

Sperăm că filmele Netflix propuse de noi în topul 10 al celor mai populare difuzate prin acest mediu vă vor capta atenția în totalitate și vă vor crea o stare de suspans și de emoție la tot pasul…

Așadar, așezați-vă confortabil și bucurați-vă de filme Netflix distribuite cu subtitrare în limba în care doriți!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed