HomeFără categorie Filmul despre parodierea lui Michael Jackson nu va mai fi difuzat

Filmul despre parodierea lui Michael Jackson nu va mai fi difuzat

autor Elena Yvette
753 views 2 minute timp de citit

Producătorii serialului de satiră „Urban Myths”, difuzat de către postului britanic de televiziune Sky Arts, au anulat premiera filmului în care Michael Jackson apare parodiat. Decizia a fost luată în urma valului de critici din ultimele zile, relatează DPA.

Filmului despre parodierea lui Michael Jackson nu va mai fi difuzat

Difuzarea trailer-ului nu a adus popularitate, după cum se așteptau producătorii serialului „Urban Myths”, ci un val de critici fără precedent. Fanii s-au declarat șocați de scenariul care îi înfățișa pe Michael Jackson, interpretat de Joseph Fiennes, pe Elizabeth Taylor, interpretată de Stickard Channing, și Marlon Brando, interpretat de Brando Cox. Cei trei  se află în aceeași mașină care părăsește orașul New York, imediat după atacurile teroriste din 11 septembrie 2001, care au îndoliat întreaga lume.

Reacțiile fanilor au apărut la scurt timp după ce trailer-ul a fost dat publicității, aceștia protestând vehement față de folosirea actorului britanic pentru a le reprezenta idolul, întrucât, după părerea lor, acesta îl face pe starul pop să pară o persoană „paranoică” și „de la țară”.

Nici familia artistului, decedat în anul 2008, nu a întârziat să apară. Paris Jackson, fiica lui Michael Jackson, în vârstă de 18 ani, a postat la scurt timp un mesaj pe Twitter în care și-a declarat dezamăgirea. „Mă înfurie să văd cât de evident de intenționat a fost pentru producători, care şi-au dorit ca acest show să fie insultător, nu doar faţă de tatăl meu, ci şi pentru naşa mea de botez, Elizabeth Taylor. Ce s-a întâmplat cu respectul? Ei au muncit până la extenuare ani de-a rândul pentru a lăsa în urmă asemenea moşteniri profunde şi remarcabile. O portretizare ruşinoasă”, a scris aceasta…

Postul de televiziune britanic Sky Arts a susținut că decizia de a nu mai difuza episodul a fost luată întrucât s-a ținut cont de îngrijorările exprimate de rudele apropiate ale starului pop, mai arată sursa citată.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed