Home Stiri Finala „Asia Express” s-a dat între Mihai Petre și Cuza. Iată cine a câștigat!

Finala „Asia Express” s-a dat între Mihai Petre și Cuza. Iată cine a câștigat!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 891 views 2 minute timp de citit

Nici bine nu a început noul sezon din Asia Express, că, deja, s-a aflat numele echipei câștigătoare. Cele nouă perechi de vedete au trebuit să găsească cele mai bune variante pentru a se descurca în Asia, mai ales că pandemia le-a îngreunat treaba, dar una dintre ele s-a descurcat cel mai bine.

Conform celor de la cancan.ro, finala s-a dat între Mihai și Elwira Petre și Cuza și Emy, iar cei care au plecat acasă cu premiul cel mare au fost Mihai Petre și soția acestuia. Mai mult decât atât, prima echipă care va pleca acasă va fi cea formată din Alexandra Ungureanu și mama sa.

Asia Express este viața comprimată la maximum. Trăiești într-o zi cât alții în zece. Mă simt, uneori, ca un Făt-Frumos, recunosc, dar nu «din lacrimă», ci dintr-o «mare mizerie», sincer. E intens! Pe mine, nu e prima dată când mă lovește realitatea dur însă nu atât de dur!

E frustrant și se simte frica încă. Oamenii au fost marcați profund de situația asta. (…) Ne spun: «OK, v-am fi luat în condiții normale, dar, având în vedere Coronavirusul, n-avem cum». Și se simte asta puternic, e un obstacol foarte mare. N-ai cum, transport nu găsești, cazare nu găsești decât foarte greu.

Nici n-am văzut și nici nu mai vreau să văd, pentru că eu cred că, pentru mine, este primul și ultimul. Eu vă spun! Să se consemneze în analele showbizului românesc, primul și ultimul, nu îmi mai trebuie! Pe de altă parte, sunt convins că va deveni cea mai frumoasă amintire pe care o voi avea. Niciodată n-am fost scos în halul ăsta din zona de confort (…) Sunt sentimente contradictorii, dar asta e tare fain”, a spus fostul jurat de la Românii au talent, conform a1.ro

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies