Home Stiri Mondene Finala emisiunii „Puterea Dragostei” a iscat certuri între Bianca și Livian

Finala emisiunii „Puterea Dragostei” a iscat certuri între Bianca și Livian

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views

Se pare că finala faimoasei emisiuni Puterea Dragostei nu a pus capăt și conflictelor ce s-au iscat între concurenți. Livian și Bianca s-au certat și și-au aruncat cuvinte grele.

În ciuda faptului că au câștigat, cei doi au fost implicați într-o dispută mai aprinsă, iar motivul este unul des întâlnit în cupluri. După câte se pare, Bianca are foarte multe lucruri de făcut și nu îi acordă lui Livian atenția de care are nevoie.

Totul a început de la cadoul pe care Livian s-a decis să îl facă Biancăi. Acesta a vrut să îi cumpere iubitei sale niște extensii de păr, dar gestul său nu a fost primit cu atâta căldură pe cât ar fi sperat. Bianca i-a spus că nu are răbdare, deoarece are alte treburi mult mai importante de rezolvat. Din acel moment, Livian s-a enervat și nu a mai tăcut:

Bianca: „Hai, că am treabă! Zi”.

Livian: „Uite la asta ce figuri are în cap. Ce-s cu figurile astea, tu? Păi te las, râd, glumesc, dar lasă figurile. Auzi la asta. «Hai că am treabă»”.

Bianca: „Îmi strici tot programul”.

Livian: „Care program?”.

Bianca: „Eu am multe chestii de făcut”.

Livian: „Da, dar vezi că neglijezi alte chestii care-s destul de importante”.

Bianca: „Avem timp!”.

Livian: „Păi uite că eu mâine plec”.

Livian: „Hai să îți explic”.

Bianca: „Am treabă. Bine…”.

Livian: „Gândește-te la o mamă singură care lucrează să îi ofere tot ce are nevoie, dar pentru că lucrează prea mult, uită să îi mai ofere și cealaltă parte. E ca și cum eu îți dau ție bani. Așa mai bine stai cu un bătrân, nu? De ce nu stai cu un bătrân? Fiindcă ăla nu te satisface sentimental, te satisface financiar.

Cum e un copil căruia mama nu-i oferă afecțiune? Poate să îi dea toți banii din lume, dar în interior se rupe, se rupe. Crește și ratează anumite momente ale vieții. Asta nu înseamnă că nu tre’ să faci treabă. Faci treabă, dar în alea două secunde când treci pe lângă mine, mă iei în brațe și îmi dai toată dragostea pe care nu mi-ai dat-o în ultimele două ore”.

Bianca: „Nu înțelegi că e un timp foarte scurt?”.

Livian: „Nu contează. Când ești pe mașină, ești distantă, când ești în oraș, ești distantă. Timpul ăsta în care mergem să îți rezolvi treaba…”.

Bianca: „Eu în timpul ăla îmi fac planurile în cap. Am multe…”.

Livian: „Bine”.

Sursa

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed