HomeStiri Mondene Fitness cu instructor personal

Fitness cu instructor personal

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 5,5K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/04/Fitness-cu-instructor-personal.jpg

Puteți beneficia mult de pe urma unui fitness cu instructor personal. Este adevarat, acasă aveți posibilitatea de a face exerciții de sport și aerobic fără alte costuri, însă cu ajutorul cuiva care are atestate profesionale prin care își dovedește competența la un nivel foarte ridicat, puteți ajunge mult mai repede la rezultatele dorite .

Fitness cu instructor personal

Este o alegere foarte bună să optați pentru fitness cu instructor personal, deoarece vă motivează, are grijă să vă indepliniți tot ce v-ati propus, economisiți timp prin faptul că știe exact ce trebuie sa faceți și, în plus, nu vă pune sănătatea în pericol, pentru că alege cel mai bun program care să vi se potrivească fără a vă depași limitele; știe cum să adapteze tipurile de exerciții în funcție de constituția voastră, care sunt aparatele specifice cu ajutorul cărora trebuie să lucrați și cum anume să le folosiți corect, lucruri pe care nu aveți de unde să știți.

În afara faptului că instructorul personal de fitness are un trup de invidiat care vă motivează să arătați la fel, vă molipsește cu determinarea de care dă dovadă, vă face să vă țineți de programul stabilit fără să puteți trișa. Va observa care sunt rezultatele și progresele, vă ajută să vă mențineți moralul ridicat pentru a ajunge la îndeplinirea obiectivelor.

Dacă vă doriți să slăbiți prin sport sau să vă mențineți în cea mai bună formă, la Saria Club, vă așteaptă unii dintre cei mai buni instructori personali de fitness din țara noastră, care vă stau oricand la dispoziție. Prețurile sunt extrem de avantajoase. Nu ratați oferta lunii aprilie: 12 sedințe de fitness cu instructor personal la doar 200 ron în loc de 350! Această ofertă este valabilă pentru primele 10 abonamente, așadar este bine să vă grăbiți!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed