Fiul fotbalistului Ilie Dumitrescu şi-a ales alt drum în viaţă

Share

Ilie Dumitrescu, unul dintre cei mai mari fotbalişti români, are un băiat care i-a moştenit doar înfăţişarea şi talentul de cuceritor. Ilie Dumitrescu Junior sau Toto, cum este alintat, este un viitor actor foarte talentat.

 

Toto Dumitrescu are 19 ani şi a urmat mai multe cursuri de actorie. Mezinul lui Ilie Dumitrescu este încă de mic pasionat de teatru şi film şi se pare că este pe drumul cel bun. Toto a făcut parte din distribuţia a trei filme de lung metraj: „Love by Design”, „Palatul Pionierilor B’92” şi „Un pas în urma serafimilor”.

Toată lumea se aştepta să devină fotbalist ca tatăl său. Dar micuţul Toto a ales actoria înainte să ştie să scrie. Despre sportul care l-a consacrat pe tatăl său, Toto spune că este un sport pe care îl admiră, dar nu a simţit că asta trebuie să facă:

„Este un sport foarte frumos şi demn de admirat. Însă, vibraţiile mele rezonează mai bine cu cele din actorie. Deşi multă lume ar spune că în actorie se regăsesc prefăcătoria şi neadevărul, paradoxul face că adevărul este cea mai bună minciună.”

Fiul lui Ilie Dumitrescu şi-a ales alt drum în viaţă

Dumitrescu Junior este mândru de cursul de actorie pe care l-a urmat şi este conştient că are de urmat un drum anevoios, dar frumos…

Fiul lui Ilie Dumitrescu şi-a ales alt drum în viaţă (3)

„Când am crescut, am avut ocazia să urmez cursul de actorie «Mandragora Movies Film Academy», unde am învăţat tehnica profesoarei Ivana Chubbuck, autoarea cărţii «Puterea Actorului». Ajungând să înţeleg puţin mai bine cum se abordează actoria şi ce principii stau la baza ei, am realizat că sunt pe cale să parcurg un drum foarte dificil. Va aştept din 22 septembrie la cinema, pentru a viziona un film foarte bine conceput, plin de subtext, regizat de Daniel Sandu. În pelicula «Un pas în urma serafimilor» fac de departe cel mai important rol al meu”, a declarat Toto Dumitrescu, fiul lui Ilie Dumitrescu.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news