HomeStiri Mondene Fiul Ilincăi Vandici poartă nume de sfânt! 

Fiul Ilincăi Vandici poartă nume de sfânt! 

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/07/Fiul-Ilincăi-Vandici-poartă-nume-de-sfânt-2.jpg

Ilinca Vandici a născut pe 23 iulie 2017.

Fiul Ilincăi Vandici poartă nume de sfânt! 2

Pentru fanii prezentatoarei am aflat şi cum se va numi băieţelul: Zian Ioan Neacşu. Pentru cei care nu ştiu, „Zian” este numele pe care l-a purtat Părintele Arsenie Boca, înainte de a se călugări. Numele Zian înseamnă „elegant”, „frumos”. Zian este o persoană călduroasă, simpatică şi carismatică.

Copilul care poarte numele de Zian este vorbăreţ şi sociabil însă are tendinţa să prefere distracţia şi jocurile în detrimentul studiului. Părinţii trebuie să se ocupe îndeaproape de şcolarizarea sa, să se asigure că şcoala nu este pusă pe un plan secund.

Ilinca radiază de fericire şi nu ratează niciun moment să îşi strige fericirea pe care i-a adus-o această minune din viaţa lor.

Fiul Ilincăi Vandici poartă nume de sfânt 1
Prânz sănătos pentru bebe sănătos! ?? Yammmiiii ??? Hai la masă! ???❤️❤️
#healthyfood #lunch #babyboy #healthylife #healthymom #healthybaby, a scris Ilinca Vandici pe o reţea de socializare.

Ilinca Vandici are o relaţie cu tatăl copilului lor de mai bine de doi ani. Ilinca şi Andrei Neacşu s-au căsătorit în luna aprilie a acestui an. Zian Ioan este primul lor copil şi s-a născut prin cezariană, având greutatea de 3900 grame.

Înainte să nască, Ilinca era nehotărâtă în privința numelui. Era sigură că îl va chema Ioan, ca pe tatăl său, însă era încă în căutarea celui de-al doilea nume…

„Îl va chema 100% Ioan, ca pe tata. Dacă ştiţi, dacă aveţi idei, să-mi scrieţi pe Facebook. Nu rezonez cu nimic acum pentru primul nume. Eu sunt organizată şi din timp le voi face pe toate. Sunt convinsă că la un moment dat va răsări şi numele. Ne gândim şi la momentul botezului şi am ajuns la concluzia că nu avem cum să facem o petrecere restrânsă. Începem să ne gândim să punem cap la cap detaliile”, a declarat Ilinca Vandici.

 

Sursa: libertatea.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed