Home Stiri Fiul lui Brigitte: „Am dormit pe bancă…aveam momente când cerșeam un leu”

Fiul lui Brigitte: „Am dormit pe bancă…aveam momente când cerșeam un leu”

autor Elena Yvette
92 vizualizari
Fiul lui Brigitte

”Am dormit pe bancă, aceasta este una dintre ele. Aveam momente când cerșeam un leu să îmi iau și eu o sticlă de apă sau ceva de mâncare. Mai era o bancă pe care voiam să dorm, dar acolo am fost cu Ilie Năstase și Brigitte și mi-a fost rușine. Acum am datorii multe, pe care le voi plăti cu banii de pe moștenire.”, a povestit Robert.

”Mă trezeam cu bodyguarzi, persoane cunoscute ori oameni care erau în aceeași situație. Când mă întâlneam cu oameni cunoscuți le spuneam că am adormit așa fără să vreau”, a mai mărturisit tânărul.

1

Am scris niște versuri pentru mama mea, pe care aș vrea să le asculte, pentru că ea nu a avut niciodată încrederea în mine că pot face o carieră din asta. Dragă mama dă-mi echipamentele înapoi, lasă-mă să îmi văd de pasiunile mele, lasă-mă să fac artă”, a mai spus Robert la Xtra Night Show.

”Eu am mai sunat-o pe mama mea zilele astea să mă ajute, să îmi dea măcar lucrurile din camera. Astăzi mi-a zis să îl sun pe Florin, l-am sunat, dar nu mi-a mai răspuns. Probabil el voia să îmi răspundă, dar mama i-a zis să nu o facă, să mai râdă de mine”, a încheiat fiul soției lui Florin Pastramă.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies