HomeStiri Mondene Fiul lui Brigitte Pastrama: „Am fost dat afară cu palme și pumni primiți de la ea”

Fiul lui Brigitte Pastrama: „Am fost dat afară cu palme și pumni primiți de la ea”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
Fiul lui Brigitte Pastrama in Stiri Mondene

”Am fost dat afară cu palme și pumni primiți de la ea, din fața casei. Am ajuns să dorm pe preș și de nenumărate ori sora mea îmi aducea apă prin poartă. Sincer vă zic acum, asta e viață de familie pe care să o trăiești?”, a declarat Robert Sfăt la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena 1, citată de spynews.ro.

Robert Sfat a povestit si despre momentul cand Brigitte a facut puscarie.

”Știu că mama mea era plecată în Germania, ca să aflu la 7 ani că e în pușcărie, cum se spune pe românește”, a mai spus tânărul.

Fiul lui Brigitte Pastrama in Stiri Mondene

Relația pe care a parcurs-o Florin și copiii mei în decursul acestui an este una foarte bună. Uite, de fiul meu, s-a apropiat foarte ușor, dar de Sara, greu!!! Primul an, i-a fost dificil să realizeze o conexiune cu ea, fiindcă ea spera să mă împac cu tatăl său”, spunea vedeta într-un interviu pentru wowbiz.ro.

”Vreau să spun că, în momentul de față, fata mea nici măcar nu mai îmi spune mie în față direct dacă vrea să meargă undeva, se duce la Florin și îi zice…”te duci la mama și îi spui că vreau să ies, hai te rog!” Cam asta este relația lor acum, se înțeleg bine și el este ca un fel de…”tampon” între mine și copii.

Recunosc, eu sunt un pic mai dură cu ei, mai autoritară, pentru că au crescut fără tată și m-am gândit să substitui și rolul de tată. Le zic de mai multe ori…NU. Florin fiind nou în familia mea, nu le zice niciodată NU, este mai conciliant”, afirma Brigitte Pastramă.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed