Home Stiri Fiul lui Brigitte Pastramă o acuză de infidelitate

Fiul lui Brigitte Pastramă o acuză de infidelitate

autor Buinoschi Andreea
204 vizualizari

Recent, fiul lui Brigitte Pastramă a luat-o la întrebări pe mama lui, spunând că aduce acasă, acum, același bărbat cu care l-ar fi înșelat și pe Ilie Năstase.

„«- Auzi, dar tu de ce îl chemai pe Ovidiu pe la noi, pe acasă?» /«- Când l-am chemat la noi acasă?» /«- Și de ce te vedeai cu el când erai cu Ilie?» /«- Eu nu m-am văzut cu el!» /«- Duplicitară ești tu, femeie! Măcar nu mai fii așa pe cameră!» /«- Păi pe cameră, eu nu m-am văzut niciodată cu Ovidiu. În primul rând, eu nu m-am văzut niciodată cu Ovidiu cât eram cu Ilie!»”, a fost discuția dintre Brigitte și fiul ei.

De curând, Brigitte și Florin Pastramă au fost puși sub control judiciar, după ce au fost acuzați că au vândut măști de protecție contrafăcute.

„Sunt de părere că au ajuns în această situaţie pentru că s-au depărtat de Dumnezeu şi s-au fălit cu bunuri materiale. Mai mult, potrivit lor, nu au știut că vând măşti contrafăcute sau că este ilegal să comercializeze produse cu inscripții de brand și nici că măștile sunt încadrate la obiecte sanitare.

Nu ştiam că nu avem voie să vindem ceva cu logo. Eu m-am îndepărtat de latura duhovnicească foarte mult și am început să mă îmbrac de la branduri, lucru care nu i-a plăcut lui Dumnezeu, pentru că un copil al lui Dumnezeu trebuie să fie smerit și consider că încercarea pe care am avut-o a fost din cauza faptului că Dumnezeu ne iubește și că vrea să ne arate că este alături de noi, deși noi nu am meritat.

Oamenii au interpretat total greșit atunci când am crezut că facem legal, când am cumpărat de undeva mai multe feluri de măști și am vrut să câștigăm un ban. Nu vândusem apartamentele și am vrut să câștigăm cinstit. Am cumpărat conform legislației. Măștile sunt considerate de uz sanitar și nu am crezut că este infracțiune, chiar dacă au avut logouri pe ele”, a spus aceasta la Antena Stars…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies