Home Stiri Fiul Luminiței Anghel îi calcă pe urme artistei. Își caută formație în care să cânte

Fiul Luminiței Anghel îi calcă pe urme artistei. Își caută formație în care să cânte

autor Elena Yvette
504 views 2 minute timp de citit

David Pușcaș vrea să se apuce de muzică. Acesta a dezvăluit de curând că vrea să înceapă o carieră muzicală, mai ales că are și studii în domeniu.

fiul-luminitei-anghel-ii-calca-pe-urme-artistei-isi-cauta-formatie-care-sa-cante

După luni întregi în care Luminița Anghel și fiul ei, David Pușcaș, s-au certat ca la ușa cortului, cei doi par a fi îngropat securea războiului. De curând s-au împăcat, iar tânărul pare ca în sfârșit vrea să facă ceva cu viața lui, după ce i-a tot reproșat mamei sale că nu îi trimite suficienți bani.

„Cu mama am vorbit astăzi și mi-a spus că a fost ocupată. Cred că o să urmeze mâine – poimâine să ne vedem și să vorbim. Mi-a explicat că e în juriu la Eurovision și nu poate să vorbească. Vreau să îmi găsesc un job care să îmi și placă. O să mă angajez ca barman la un restaurant. Chiar astăzi am fost la un interviu și aștept un răspuns. Și vreau să nu mai fiu agresiv cu mama. Vreau să îmi schimb viața la 180 de grade”, a mărturisit tânărul în urmă cu ceva timp.

Se pare că interviul pentru jobul de barman nu a fost un succes, iar acum David Pușcaș își încearcă din nou norocul. Deși i-ar face mare plăcere să lucreze în televiziune, acesta a spus că nu exclude nici o carieră muzicală, mai ales că a și studiat muzica și teatrul.

„Îmi place muzica, vorbeam des cu mama despre muzică. Am studiat la Dinu Lipatti teatru și muzică, am făcut pian și canto. Mi-ar plăcea să cânt, să studiez. Încerc să fac ceva, încerc și cu muzica, încerc și cu mass-media. M-aș bucura dacă m-ar lua cineva în trupă, să fiu în backing vocals”, a declarat David Pușcaș pentru wowbiz.ro…

Pentru același site, tânărul a interpretat o strofă din piesa Laurei Stoica, „Un actor grăbit”, pentru a-și demonstra abilitățile vocale.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies