HomeStiri Mondene Fiul Luminiței Anghel are o iubită. Cine este Maria

Fiul Luminiței Anghel are o iubită. Cine este Maria

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 868 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/03/fiul-luminitei-anghel-o-iubita-cine-este-maria.jpg

Davis Pușcaș și-a luat fanii prin surprindere când a anunțat că are o iubită. Acesta a postat pe o rețea de socializare o fotografie în care apare sărutându-se cu o domnișoară cu fața acoperită. Băiatul a recunoscut relația.

fiul-luminitei-anghel-o-iubita-cine-este-maria

A încercat să-și caute un loc de muncă, dar se pare că și-a găsit o iubită. David Pușcaș s-a îndrăgostit de curând și trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu o fată mai mică decât el. Cu toate că nu i-a dezvăluit încă identitatea, băiatul este foarte mândru de noua lui cucerire și spune că el și iubita lui vor colabora și pe plan profesional.

„E mai mică decât mine cu doi ani. Am dorit să îi respect anonimatul. E o poză, am vrut să arăt şi lumii că sunt ok şi atâta tot. Ea face haine. Avem şi o relaţie profesională. Suntem în perioada de cunoaştere. Noi ne ştim de mult timp. Ne-am revăzut după cinci ani. Am contactat-o să ieşim şi aia a fost. E foarte frumoasă. Ea e la liceul de design vestimentar. I-am cunoscut părinţii, sunt foarte buni. Vrem să ne apucăm repede de proiectul cu hainele”, a povestit David Puşcaş la Antena Stars.

fiul-luminitei-anghel-o-iubita-cine-este-maria2

De când nu mai locuiește împreună cu fiul său, Luminița Anghel nu mai este la curent cu cele mai recente cuceriri ale lui. Cu toate acestea, cei doi ar trebui să se întâlnească în curând, iar băiatul ar urma să îi povestească despre misterioasa Maria. „O să o cunoască şi pe mama. Ea mi-a zis: «Bravo, mamă.» Mâine mă văd cu ea. Nu ne-am mai văzut de mult. Ne înţelegem foarte bine de la un timp, e super bine şi cu mama. Ieşim în oraş, poate îi povestesc de Maria”, a dezvăluit fiul Luminiţei Anghel…

David Pușcaș este fiul adoptiv al Luminiței Anghel. A ajuns în atenția presei după numeroasele certuri pe care le-a avut cu cea care l-a crescut, acestea fiind dezbătute în direct la tv.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed