Home Stiri Fiul Luminiței Anghel a reacționat dur după ce a primit o locuință gratis: „E horror”

Fiul Luminiței Anghel a reacționat dur după ce a primit o locuință gratis: „E horror”

autor Elena Yvette
197 vizualizari

Angelica Constantin a vrut să îi acorde un acoperiș deasupra capului lui David Pușcaș, fără vreo recompensă financiară. Tânărul a fost șocat de cele găsite în casa femeii.

fiul-luminitei-anghel-reactionat-dur-dupa-ce-primit-o-locuinta-gratis-e-horror

David Pușcaș a fost invitat de către Angelica Constantin, cea cu care Luminița Anghel s-a aflat în conflict în urmă cu ceva timp. Ceea ce părerea salvarea dintr-o situație dificilă s-a dovedit a fi doar o inducere în eroare pentru adolescent, care s-a declarat șocat de condițiile în care a fost chemat să locuiască.

„Nu-mi vine să cred că există așa ceva în România. Zici că e desprins din filme. Credeam că e altceva. Unde dorm aici? Nu sunt amărât și nu sunt condițiile bune pentru mine. Eu am trăit în alt mediu, nu vreau să te jignesc, dar e horror. Nu pot să trăiesc așa”, a spus șocat David Pușcaș.

Angelica Constantin știa că nu are prea multe de oferit, dar cu toate acestea i-a făcut invitația lui David Pușcaș. „Eu vreau să-l iau pe David la mine, pentru că sunt o femeie bună. Din puținul meu vreau să-i acord și lui ceva, să aibă un acoperiș deasupra capului. Am avut divergențe, dar trebuie sa știi să ierți. Daca ai sufletul bun, ca al meu, trebuie să ierți”, a afirmat Angelica Constantin.

Angelica Constantin este mama fetei pe care Luminița Anghel a vrut să o adopte. Măriuca era luată în plasament de artistă, dar mama ei naturală a susținut sus și tare că o vrea înapoi. În cele din urmă, Angelica Constantin și-a abandonat pentru a doua oară fiica, în prezent ea aflându-se într-un centru de creștere a copiilor.

David Pușcaș se află la un pas de a fi dat afară din locuința în care locuiește singur, din cauza stilului de viață rebel pe care îl are…

„Am fost la un pas de a-mi pierde locuința, din cauza mea, recunosc. Nu știu dacă o să-mi mai plătească mama chiria, pentru că n-am mai vorbit cu mama în ultima perioadă și nu am nici contactul proprietarului. Momentan depind de mama doar în ceea ce privește chiria. De mâncare și mofturile mele ma ocup singur”, a spus fiul adoptat al Luminiței Anghel la o emisiune de la Kanal D.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies