Home Stiri Fiul Luminiței Anghel și-a făcut un nou tatuaj. Unde are tatuat numele mamei

Fiul Luminiței Anghel și-a făcut un nou tatuaj. Unde are tatuat numele mamei

autor Elena Yvette
622 views 2 minute timp de citit

David Pușcaș și-a făcut de curând cel de-al optulea tatuaj. Băiatul și-a tatuat în trecut și numele mamei, în semn de respect pentru aceasta.

fiul-luminitei-anghel-si-facut-un-nou-tatuaj-unde-tatuat-numele-mamei

David Pușcaș are o colecție întreagă de tatuaje, de curând trecând din nou pragul unui salon de profil pentru a și-l face pe cel cu numărul opt. Băiatul are tatuate atât cuvinte, cât și desene și nu are preferințe nici când vine vorba de locurile în care să și le facă, pentru că le are răspândite pe tot corpul: brațe, mâini, spate și ceafă.

Cel mai special dintre ele pare să fie cel de pe mână. Acesta este o recunoaștere a băiatului pentru cea care l-a crescut. David Pușcaș și-a tatuat anul trecut numele de familie al mamei sale, „Anghel”, optând pentru un scris elegant, asemenea celui de mână, și cerneală neagă.

„Mai nou am opt tatuaje. Pe mână mi-am scris «Anghel» anul trecut, e tatuajul pe care l-am făcut pentru mama, pe coaste mi-am scris «wild», pe degete – «only fame», pe ceafă – un citat, pe braț – un desen care exprimă conexiunea dintre două persoane, un extraterestru și azi (luni – n.r.) mi-am făcut pe o mână un cap de mort”, a declarat David Pușcaș pentru wowbiz.ro.

David Pușcaș este fiul adoptiv al Luminiței Anghel și a ajuns în atenția presei după scandalurile repetate pe care le-a avut cu mama sa. Cei doi s-au certat de nenumărat ori în direct la tv, băiatul acuzând-o pe cea care l-a crescut de neglijență…

Scandalurile între cei doi ar fi trebuit să dispară după ce băiatul s-a mutat singur, chiria fiind suportată tot de către artistă, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Acesta și-a acuzat mama că nu îi acordă suficientă atenție, cearta mutându-se din nou în platourile emisiunilor de televiziune. De curând însă, cei doi par să se fi împăcat, întrucât și telefonează des.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies