Home Stiri Fiul Luminiței Anghel și-a făcut un nou tatuaj. Unde are tatuat numele mamei

Fiul Luminiței Anghel și-a făcut un nou tatuaj. Unde are tatuat numele mamei

autor Elena Yvette
221 vizualizari

David Pușcaș și-a făcut de curând cel de-al optulea tatuaj. Băiatul și-a tatuat în trecut și numele mamei, în semn de respect pentru aceasta.

fiul-luminitei-anghel-si-facut-un-nou-tatuaj-unde-tatuat-numele-mamei

David Pușcaș are o colecție întreagă de tatuaje, de curând trecând din nou pragul unui salon de profil pentru a și-l face pe cel cu numărul opt. Băiatul are tatuate atât cuvinte, cât și desene și nu are preferințe nici când vine vorba de locurile în care să și le facă, pentru că le are răspândite pe tot corpul: brațe, mâini, spate și ceafă.

Cel mai special dintre ele pare să fie cel de pe mână. Acesta este o recunoaștere a băiatului pentru cea care l-a crescut. David Pușcaș și-a tatuat anul trecut numele de familie al mamei sale, „Anghel”, optând pentru un scris elegant, asemenea celui de mână, și cerneală neagă.

„Mai nou am opt tatuaje. Pe mână mi-am scris «Anghel» anul trecut, e tatuajul pe care l-am făcut pentru mama, pe coaste mi-am scris «wild», pe degete – «only fame», pe ceafă – un citat, pe braț – un desen care exprimă conexiunea dintre două persoane, un extraterestru și azi (luni – n.r.) mi-am făcut pe o mână un cap de mort”, a declarat David Pușcaș pentru wowbiz.ro.

David Pușcaș este fiul adoptiv al Luminiței Anghel și a ajuns în atenția presei după scandalurile repetate pe care le-a avut cu mama sa. Cei doi s-au certat de nenumărat ori în direct la tv, băiatul acuzând-o pe cea care l-a crescut de neglijență…

Scandalurile între cei doi ar fi trebuit să dispară după ce băiatul s-a mutat singur, chiria fiind suportată tot de către artistă, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Acesta și-a acuzat mama că nu îi acordă suficientă atenție, cearta mutându-se din nou în platourile emisiunilor de televiziune. De curând însă, cei doi par să se fi împăcat, întrucât și telefonează des.

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies