HomeStiri Mondene Fiul Madonnei, Rocco Ritchie, arestat pentru posesie de canabis!

Fiul Madonnei, Rocco Ritchie, arestat pentru posesie de canabis!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 938 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/11/646x404-3-1.jpg

Fiul în vârstă de 16 ani al Madonnei, Rocco Ritchie, a fost arestat pentru că deținea canabis, după ce vecinii au alertat poliția.

646x404 (3)

Se pare că Rocco Ritchie consuma droguri și nici măcar nu ascundea acest lucru. El a fost văzut de vecinii săi în apropierea casei sale din nordul Londrei, arată Daily Mail.

Fiul Madonnei și al regizorului Guy Ritchie a fost surprins în moment în care a aruncat ceva din mână. Mai apoi, polițiștii au descoperit pe hainele sale urme de canabis. În timpul perchezițiilor, asupra lui Rocco se mai afla o cantitate mică de droguri. Rocco Ritchie a fost arestat și eliberat pe cauțiune, de la o secție de poliție din nordul Londrei.

Fiul Madonnei a trecut anul acest printr-o perioadă nu prea bună, asta din cauză că părinții lui s-au luptat pentru a obține custodia lui. Madonna a fost devastată anul trecut din cauză că Rocco a ales să stea cu tatăl său.

Avocații lui Guy Ritchie au argumentat că Rocco a fost stabilit la şcoală în Londra. Așa că în septembrie regizorul a câştigat custodia, convenind cu artista ca adolescentul să continue să trăiască la Londra.

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed