HomeStiri Mondene Fiul Valentinei Pelinel îi recunoaște vocea tatălui la telefon. Cum reacționează micuțul

Fiul Valentinei Pelinel îi recunoaște vocea tatălui la telefon. Cum reacționează micuțul

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 779 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/03/fiul-valentinei-pelinel-rade-cand-iti-aude-tatal-la-telefon.jpg

Valentina Pelinel își crește singură băiețelul pe care îl are cu Cristi Borcea, dar copilul recunoaște vocea tatălui atunci când îl sună. Milan râde când fostul activist de la Dinamo îi telefonează.

fiul-valentinei-pelinel-ii-recunoaste-vocea-tatalui-la-telefon-cum-reactioneaza-micutul

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au o relație mai specială, întrucât bărbatul s-a aflat în spatele gratiilor încă de când femeia rămăsese însărcinată. Cu toate acestea, fostul fotomodel a avut grijă ca Milan să-și cunoască tatăl, iar puștiul îi recunoaște vocea atunci când este sunat fostul activist de la Dinamo.

Într-un interviu recent, Valentina Pelinel a dezvăluit cum e viața de mamă singură, dar și cum reacționează Milan când îi aude vocea lui Cristi Borcea.

„Cristi a fost lângă mine cu tot sufletul! Încă de la început am avut parte de sprijinul familiei şi al prietenelor mele bune, care mi-au fost alături tot timpul, mai ales în timpul sarcinii, când am avut mare nevoie de prieteni adevăraţi şi de oameni pozitivi în jurul meu. Am avut noroc şi de o sarcină uşoară, dar situaţia era destul de tensionată şi încurcată. Nu m-am temut niciodată, deoarece deţinând adevărul şi iubind, am avut puterea să trec peste toate şi să depăşesc cu bine acea perioadă. Milan creşte frumos pentru că are parte de foarte multă iubire, grijă şi căldură. Sunt conştientă de responsabilitatea pe care o am faţă de el…

Citesc foarte mult, mă sfătuiesc cu alte mame, îi urmăresc atent comportamentul şi personalitatea, dar, cel mai important, sunt foarte conectată la el, la nevoile şi dorinţele lui. Sunt familii în care taţii sunt plecaţi de acasă să muncească, pentru a asigura cele necesare familiei, aşa că eu nu am voie să mă plâng. Nu este singurul copil care nu îl are fizic alături pe tatăl lui. Cristi îl vede cât de des se poate şi îi vorbeşte la telefon. Milan râde când îi aude vocea. Uneori, când sună telefonul – tati e singurul care are sonerie specială – nici nu apuc să spun «alo», că deja Milan râde”, a declarat Valentina Pelinel pentru revista Viva.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed