Home Stiri Flavia Mihăşan, mărturisiri despre relaţia sa cu actorul Ion Alexandru. “De doi ani şi jumătate nu s-a întâmplat să fie altceva decât un rol!”

Flavia Mihăşan, mărturisiri despre relaţia sa cu actorul Ion Alexandru. “De doi ani şi jumătate nu s-a întâmplat să fie altceva decât un rol!”

autor Elena Yvette
626 views 1 minute timp de citit

Este extrem de energică în fiecare dimineaţă în platoul de la Neatza şi îi place mereu să se amestece în discuţiile matinalilor. Însă atunci când vine vorba de viaţa sa personală este puţin cam reţinută. Acum, Flavia Mihăşan a vorbit în sfârşit despre relaţia sa cu actorul Ion Alexandru.

Flavia_Neatza_Alexandru-Ion--608x1024

 

“Merg foarte des să îl văd la teatru, este un actor foarte talentat și un bărbat foarte inteligent și foarte calm. Gelozia? Nu sunt o persoană geloasă sau cel puțin așa îmi place să cred despre mine și înțeleg diferența dintre ficțiune și realitate. Așa cum o înțelege și el la rândul lui, pentru că altfel nu am putea să rezistăm. Înțeleg când este vorba despre un rol și până acum, de doi ani și jumătate, nu s-a întâmplat să fie altceva decât un rol”, a declarat Flavia Mihășan pentru Libertatea.

flavia_mihasan_50356000

Sursa foto: dcnews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies