HomeStiri Mondene Flick a recunoscut ce impact a avut soţia sa în plecarea de la Radio ZU: „A contat”

Flick a recunoscut ce impact a avut soţia sa în plecarea de la Radio ZU: „A contat”

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 939 views
Flick a recunoscut ce impact a avut soţia sa în plecarea de la Radio ZU „A contat” in Stiri Mondene

În urmă cu aproximativ trei luni, Flick a decis să plece de la Radio ZU, radioul la care a lucrat aproximativ doisprezece ani. De curând, acesta a făcut mai multe declaraţii despre motivele care au dus la această decizie, mai ales că au existat multe zvonuri la mijloc.

„Am alte proiecte pe care vreau să mă concentrez acum. Vreau să ies din zona de confort”, a spus Flick pentru cei de la paginademedia.ro la acea vreme.

Flick a recunoscut ce impact a avut soţia sa în plecarea de la Radio ZU „A contat” in Stiri Mondene„N-a fost o decizie gândită de mult timp. Am și alte proiecte. Nu pot vorbi despre ele. Cel puțin unul dintre aceste proiecte se cam bate cap în cap, nu zic de concurență. A face un lucru nu dă voie celuilalt.

Am decis că trebuie să rup undeva pisica. Am făcut vreo șapte ani la ZU, a fost o perioadă benefică. A fost de neînțeles, pentru că omul are tendința să zică: «Ai program de gravidă și ești bine plătit». Nu e chiar așa. Asta nu e dovadă de prostie. Poate fi o dovadă de curaj”, a mai spus acesta în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruţă.

Flick a recunoscut ce impact a avut soţia sa în plecarea de la Radio ZU „A contat” in Stiri Mondene„N-aș putea spune că soția sau căsătoria a fost un factor determinant în plecarea mea de la ZU, dar a contat. O parte dintre proiectele pe care le fac și le voi face au legătură și cu ea, astfel că a trebuit să mă rup de undeva. M-am despărțit de Radio în condiții super amiabile”, a continuat fostul om de radio.

Flick a recunoscut ce impact a avut soţia sa în plecarea de la Radio ZU „A contat” in Stiri MondeneMai mult decât atât, în urmă cu un an, apăruseră nişte zvonuri conform cărora Flick ar fi urmat să plece de la radio din cauza soţiei sale, dar acesta a părăsit Radio ZU după câteva luni…

„S-a terminat cu Flick și Popescu la radio! Flick și-a dat demisia după ce soția nu l-ar fi lăsat să mai lipsească de acasă. Tot din cauza ei se pare că nu a participat anul acesta la «Orașul Faptelor Bune». Flick s-a schimbat total după ce s-a căsătorit”, a spus o sursă apropiată cuplului, pentru cei de la cancan.ro.

Sursa

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed