Home Stiri Flick s-a însurat. Denisa a îmbrăcat rochia de mireasă

Flick s-a însurat. Denisa a îmbrăcat rochia de mireasă

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1k views 2 minute timp de citit

Domnul Rimă i-a promis iubire veșnică Denisei, chiar pe o plajă din Creta. Cei doi și-au unit destinele astăzi, într-un cadru de poveste. Marele anunț a fost făcut chiar de către proaspeții însurăței, prin intermediul conturilor sociale.

Flick și Denisa au postat și câteva poze din cadrul ceremoniei, iar aceștia radiază de fericire. Deși și-au oficializat relația de doar câteva luni, iubirea lor a fost atât de mare, încât au decis să își unească destinele și în fața lui Dumnezeu. Grecia a de venit, de astăzi, locul în care iubirea lor s-a concretizat. Cadrul a fost extrem de restrâns și nu au avut nevoie de nimic extravagant. Chiar și ținutele lor au fost simple, dragostea dintre ei fiind suficientă.

„??????❤️
De azi, în fiecare zi,
Am să îți țin în mână mâna
Și-am să te scriu în poezii
Din august, … pentru totdeauna!❤️”, a scris Flick pe rețelele sociale.

„? ? ?
De azi, in fiecare zi
Am să te strâng al piept întruna
Și am să fiu unde-ai să fii
Din august, … pentru totdeauna!❤️”, a fost răspunsul Denisei.

În urmă cu ceva timp, mirele a vorbit despre cum a început totul. Picanteriile au fost făcute publice în emisiunea XNS, difuzată pe Antena 1: „Într-o perioadă rea s-au întâmplat și lucruri bune. Nu a fost tocmai la îndemână. Eu cred că a fost de bun augur. Eu tot plecam, dar acum, cu perioada asta, am mai mult timp. A fost o chestie foarte tare, noi ne-am descoperit pe parcurs. Ne apuca șapte dimineața la telefon. Stăteam pe video call foarte mult, ne uitam la filme împreună, am luat masa împreună pe video call, am băut și câte un pahar de vin, eu, la București, ea, la Oradea”.

Flick a tras lozul câștigător. Soția sa nu doar că este frumoasă, dar este și foarte deșteaptă. Aceasta ajută copiii cu probleme, iar omul de radio are cu ce să se mândrească. „Am o școală de dezvoltare personală pentru copii, avem și modeling, teatru, educație financiară. Eu am terminat Facultatea de Matematică și am terminat modului pedagogic pentru a putea lucra cu copii. Eu fac cu copiii ceea ce cred că le lipsește din familie. Lucrăm cu copii de la patru ani până la 16 ani”, a declarat modelul…

Sursa

Sursa

 

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies