HomeStiri Mondene Florin Chilian face dezvăluiri: „Nu m-am anturat niciodată cu proaste!”

Florin Chilian face dezvăluiri: „Nu m-am anturat niciodată cu proaste!”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/10/12-13-CHILIAN-01-1024x768.jpg

Florin Chilian a stârnit de multe ori curiozitatea fanelor în legătură cu situația lui amoroasă. Astfel, multe fane s-au întrebat cine o fi cu adevărat iubita lui Florin Chilian.

12-13-CHILIAN-01-1024x768

Artistul în vârstă de 48 de ani mărturisește că are o iubită în carne și oase și că este extrem de frumoasă, sinceră, înțelegătoare, tolerantă, iubitoare, caldă.

„Este cât se poate de adevărată”, a declarat artistul.

61459422

„Sper să nu aveți senzația că «Iubi» a mea nu există! Există, doar că încă nu am cunoscut-o pe cea care trebuie, ci doar pe amicele ei, surorile ei. Dar mai caut, mai am timp, ajung eu la ea. Nu pot fi condamnat și nici judecat prea rău pentru că o tot caut, nu?”, se întreabă artistul de „Zece” care recunoaște că, în ciuda tuturor cercetărilor sale se vede burlac „de carieră”: „Sincer, nu cred în instituția căsniciei deloc, deloc. Cred însă în instituția amantei, care, la noi, doar numai la noi, va fi la putere dintotdeauna”…

„Femeile din viața mea, cele alături de care m-am format, nu au cum să nu fie în esența muzicii mele. Și mai cred că o femeie te face bărbat, nu o sută de femei. Cât despre restul, care doar se laudă că am fost împreună, nu am să înțeleg niciodată ce au în cap”, trage linie Chilian care, în orice relație de-ale sale, se vede romantic precum „o cheie franceză”. „Așa îmi iese mie romantismul, tată. Am o minte extrem de ascuțită, iar pentru doamne, romantism și sexy înseamnă inteligență – aici mi-a ieșit!  De aceea nu m-am anturat niciodată cu proaste! Probabil că atât de rău a ajuns lumea încât adevărurile au ajuns să țină de romantism. Dacă am avut muze? Au devenit ulterior, eu fiind doar o biată victimă în mâinile lor pricepute”, a încheiat Florin Chilian.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed