HomeStiri Mondene Florin Constantin este de un an fără casă. De ce are trecutul în saci şi cutii?!

Florin Constantin este de un an fără casă. De ce are trecutul în saci şi cutii?!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 694 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/07/Florin-Constantin-este-de-1-an-fără-casă.-De-ce-are-trecutul-în-saci-şi-cutii-2.jpg

Cunoscutul actor Florin Constantin din trupa Divertis trece printr-o dramă. De aproape un an a rămas fără apartamentul din Iaşi, deoarece o explozie le-a distrus agoniseala de o viaţă.

Florin Constantin este de 1 an fără casă. De ce are trecutul în saci şi cutii 2

Actorul povesteşte cu lacrimi în ochi cum agoniseala lor de o viaţă stă acum în 38 de cutii şi 20 de saci.

Florin Constantin este de 1 an fără casă. De ce are trecutul în saci şi cutii
„Stau în gazda oferită de E-ON de atâta timp! Vreau să îţi spun că toată muncă mea de o viaţă a ajuns să fie pusă în 38 de cutii şi 20 de saci. Totul după ce anul trecut am rămas pe drumuri din cauza că blocul în care locuiam s-a făcut scrum. Pe 1 august se face un an de când s-a întâmplat tragedia şi nimeni nu a făcut nimic până acum. Toţi locatarii blocului aşteaptă expertiza, dar nu văd o schimbare! Vecinii au început să se resemneze cu situaţia, chiar dacă vedem cu toţii că buruienele din faţa blocului nostru au crescut aproape de un metru”, a declarat Florin Constantin pentru Click!

Florin Constantin este de 1 an fără casă. De ce are trecutul în saci şi cutii 3

Tot ce au mai putut recupera din apartamentul distrus de explozie stă acum într-un depozit. Familia Constantin nu îşi pierde speranţa, însă le este foarte greu că nu mai au locul lor şi stau în chirie:

Nu ne-am mutat cu toate lucrurile în chirie, chiar dacă peste câteva zile se împlineşte un an de când nu mai stăm în casă noastră. Aşa că soţia când vede că ne mai trebuie o lingură, un polonic sau ce mai avem nevoie merge ea la depozit şi caută printre lucrurile împachetate şi le aduce în căsuţa noastră provizorie…”

Florin Constantin este de 1 an fără casă. De ce are trecutul în saci şi cutii 5

În urmă cu aproape un an, blocul in care locuia actorul Florin Constantin din zona Copou-Iaşi a fost distrus de o explozie provocată de o scurgere de gaze.

Florin Constantin este de 1 an fără casă. De ce are trecutul în saci şi cutii 1

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed