Home Stiri Florin Pastramă a fost săltat de poliție

Florin Pastramă a fost săltat de poliție

autor Buinoschi Andreea
170 vizualizari

Florin Pastramă a fot ridicat de poliție după ce s-a luat la ceartă cu unul dintre vecini. Incidentul a avut loc în plină zi, iar acum bărbatul trebuie să suporte consecințele.

Totul a început de la un loc de parcare. Conform celor de la spynews.ro, se pare că soțul lui Brigitte și-a parcat mașina în fața curții vecinului, iar acesta nu a mai avut pe unde să teracă. Nervos, vecinul lui Pastramă a început să ce certe cu afaceristul, iar până la bătaie a mai fost doar un pas.

Pentru ca lucrurile să nu degenereze, la fața locului și-a făcut apariția și poliția. „Era să se ia la bătaie cu un vecin. L-au luat și poliția, și paparazzii, până am venit eu. A parcat mașina aiurea. S-a dus să își facă ceva la păr și a ajuns la televizor”, a mărturisit Brigitte. Cu toate acestea, atât Florin, cât și vecinul său s-au ales doar cu un avertisment.

Problemele se țin lanț în familia Pastramă. De curând, acesta a fost implicat într-o altă ceartă, dar, de data aceasta, vinovată a fost chiar soția lui. În opinia lui Florin, Brigitte a stat cu Ilie Năstase pentru bani, iar acesta este un izvor nesecat de reproșuri.

„A fost soțul meu. Care m-a înșelat și n-am mai acceptat și m-am răzbunat. M-am purtat și eu urât cu el, dar nu e normal. Eu pe el l-am iubit, dar el și-a bătut joc de mine, am fost zece ani cu el.

Nu e normal să spui asta despre mine, l-am iubit. Așa cum te iubesc pe tine acum. Nu e frumos ce ai făcut, să îmi dai exemple din trecut. Nu am stat cu el pentru bani, am muncit, mă jignești. Nu dau explicații decât în fașa lui Dumnezeu. M-ai jignit enorm astăzi. Nici măcar nu ți-ai cerut scuze. Mereu îmi arunci în față că am fost o proastă. Mereu am tras cu el, recunosc că m-am răzbunat. Dacă nu mă înșela și nu se întâmpla ce se întâmpla, nu mai eram cu tine acum”, s-a apărat Brigitte…

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies