Home Stiri Florin Pastramă explică de ce a bătut-o pe Brigitte: „Eu sunt țigan. La noi, femeia e femeie”

Florin Pastramă explică de ce a bătut-o pe Brigitte: „Eu sunt țigan. La noi, femeia e femeie”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1k views 2 minute timp de citit

În urmă cu două seri, Brigitte și soțul său, Florin Pastramă, au fost invitații emsiunii XNS, difuzată pe Antena 1. Florin a dat explicații despre bătaia pe care i-a oferit-o lui Brigitte, reacția lui fiind una halucinantă, deoarece o învinovățește chiar pe soția sa.

Acesta a spus că totul a pornit din cauza faptului că nevasta sa era extrem de nervoasă, iar problemele cu inima de care suferă o fac să se agite foarte mult. Mai mult decât atât, conform spuselor sale, Brigitte a țipat la el și l-a jignit, iar acest lucru nu este acceptat în cultura sa. „Eu sunt țigan, știi? La noi, la țigani, femeia e femeie, nu trebuie să facă așa ceva”, a mărturisit Patramă, în timp ce Brigitte se afla chiar lângă el.

Marius Niță, prezentatorul de la România TV, și-a exprimat și el opinia despre agresiunile fizice la care a fost supusă Brigitte, spunând că, acasă, este posibil ca lucrurile să fie și mai grave.

„Nu ne dă explicații și îți spun și de ce. Cei doi filmează în momentul de față un reality show (…), dar nu văd nicio cameră prin zonă. Iar scena este cât se poate de autentică, nu cred că a fost nimic aranjat în treaba asta, ci e chiar pe bune. Nu mă surprinde, pentru că lucrurile acestea se întâmplă adesea în familia lui Brigitte”, a mărturisit acesta.

„Sunt de-a dreptul șocat să văd aceste scene petrecute în plină stradă, în parcarea unui supermarket, de față cu toată lumea. Mă întreb ce s-o întâmpla la ei acasă, pentru că presa a surprins în repetate rânduri agresiuni în care era implicată Brigitte. Ba și fostul soț, ba și actualul, ne amintim episodul de la shaormerie. Însă, uitându-ne la aceste imagini, îmi dau seama că cel care a filmat a prins momentul în care Brigitte era deja pe asfalt. Sunt curios ce s-a întâmplat înainte. Bănuiesc că a tras-o de păr și a tăvălit-o pe jos, pentru că altfel nu îmi explic. (…). Pot să pun pariu că Brigitte nu o să depună plângere”, a mai zis Marius Niță…

Sursa

 

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies