Home Stiri Florin Pastramă face primele declarații despre divorțul de Brigitte

Florin Pastramă face primele declarații despre divorțul de Brigitte

autor Mirela
65 vizualizari
  • Brigitte și Florin Pastramă divorțează după 3 ani de căsnicie.
  • Până în acest moment, doar Brigitte a fost cea care a făcut declarații despre despărțire.
  • Acum, Florin Pastramă a decis să rupă tăcerea și să vorbească și el.

După trei ani de căsnicie, Brigitte și Florin Pastramă divorțează. De curând, s-a aflat că Brigitte a fost cea părăsită și, timp de mai multe săptămâni, a postat diferite mesaje cu subînțeles pentru fostul ei partener.

Mai mult decât atât, femeia de afaceri a vorbit și despre situațiile neplăcute cărora a fost supusă de către oamenii din jur, întrebând-o dacă, într-adevăr, a avut parte de violențe din partea lui Florin. Acum, bărbatul a decis să spună și el partea sa de adevăr.

Ce spune Florin Pastramă despre despărțire?

„Eu unul merg pe credința în Dumnezeu! Nu vreau să vorbesc acum de Brigitte! Să vorbească ea, tot ce spune ea are dreptate! Tot ce spune ea e adevărat, da?! După ce se mai calmează lucrurile, atunci o să vorbesc și eu! Vă mulțumesc!””. a spus acesta pentru cei de la click.ro.

Brigitte a declarat că i-au fost cerute explicații despre violențele care au fost surprinse de camerele de filmat

„În perioada asta, am fost târâtă în multe procese care nu mi-au aparținut, în multe scandaluri. De câte ori am încercat să fac ceva bun, public, s-a văzut altceva. Nu e ceea ce îmi doresc de la viața mea. De exemplu, mi s-a stricat frigiderul și au venit doi oameni și m-au întrebat: «Nu vă supărați, era făcătură episodul ăla când vă târa prin parcare și vă bătea?».

Multă lume mă întreabă lucrul ăsta. Până la urmă, ce mi-a făcut fostul meu soț, Ilie, dar să faci așa ceva ziua, în amiaza mare, fără niciun regret, ăsta e cel mai urât lucru. Florin nu mai are ce să caute în casa mea, în viața mea, niciunde. Florin nu mai există”, a spus aceasta.

„Eu nu mai am bărbat. Pur și simplu, sunt singură. În decursul acestor trei ani, când am luat decizia să-l am pe Florin lângă mine, am fost în foarte multe mizerii care nu mi-au aparținut. Pot să spun că decizia de a opri toate aceste lucruri vine și datorită faptului că nu îmi aparțin acele mizerii.

Sunt un om care a muncit toată viața. Am fost de prea multe ori cu persoane care, pur și simplu, nu au avut ce căuta lângă mine. Vreau să tai din rădăcină și, până la urmă, am decis că este mai bine să merg în viață singură. Am făcut prea multe compromisuri”, a spus Brigitte la Antena Stars.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies