Florin Pastramă, gest suprem din dragoste pentru Brigitte: și-a schimbat religia. „M-am botezat penticostal”


272

Florin Pastramă și-a unit destinul cu Brigitte, fosta soție a lui Ilie Năstase, la începutul acestei veri. În mai multe situații acesta a dovedit că nu iese din cuvântul focoasei brunete, ea fiind cunoscută pentru firea sa vulcanică și căreia îi place să aibă totul sub control.

Pentru a li se putea permite ca uniunea lor să aibă loc în sfânta biserică, unul dintre ei a fost nevoit să își schimbe religia, după cum prevăd regulile bisericești în situația în care mirii sunt din confesiuni religioase diferite. În cazul de față, cel care a dorit să facă această schimbare a fost Florin Pastramă, care s-a născut în religia ortodoxă. Acesta s-a botezat în religia penticostală, de dragul lui Brigitte.

Invitat în cadrul unei emisiuni TV, Florin Pastramă a vorbit despre schimbările care s-au petrecut în viața lui de când s-a căsătorit cu Brigitte. Este foarte fericit cu alegerile făcute și nu regretă nicio clipă faptul că viața lui este acum diferită. Acesta a precizat că își dorește cu nerăbdare să devină tătic, că acum s-a liniștit și s-a așezat la casa lui, unde are tot ce îi trebuie și vrea să ducă o viață de familie întru Dumnezeu.

„Abia aştept să fac un copil. Am pus stop la viaţa pe care o aveam, cu ieşitul în weekend, la fete drăguţe. Îmi doresc să am o familie în Domnul. Am avut viaţa pe care am avut-o până la 40 de ani, nu mai vreau golăneală…

Fiecare este cu religia lui, eu sunt tot penticostal. M-am născut ortodox. M-am botezat penticostal pentru Dumnezeu. Şi sora mea este măritată cu un penticostal. Acum m-am liniştit, am tot ce îmi trebuie acasă”, a declarat Florin Pastramă în cadrul acelei emisiuni TV.

Sursa: spynews.ro

loading...