HomeStiri Mondene Florin Piersic a vorbit despre starea sa de sănătate

Florin Piersic a vorbit despre starea sa de sănătate

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/03/Florin-Piersic-1.jpg

După ce de curând a fost văzut deplasându-se cu dificultate și chiar s-a zvonit că a fost internat de urgență și operat la o clinică privată din București, marele actor Florin Piersic a decis să facă lămuriri cu privire la starea sa de sănătate.

Îndrăgitul Florin Piersic a fost contactat de la cei din echipa postului TV Antena Stars și a dezvăluit cum stau lucrurile, de fapt. Mai exact, acesta se simte bine – a recunoscut că face vizite medicului pentru a se întreține, dar a negat că a fost internat sau operat recent.

„Mă simt foarte bine şi chiar sunt foarte impresionat că se interesează toată lumea de mine. Am auzit şi eu de la oamenii care mă sună de știrea la care vă referiți. Nu am fost nici internat, nici operat de urgenţă.

Merg şi eu, ca orice om, să fac un pic de mişcare, aţi înţeles? Întreținere se cheamă asta, întreținere… Am fost totdeauna un om activ… şi acum. Mi-a plăcut mișcarea, şi acum, la vârsta asta fragedă pe care o am, de 83 de ani, încă o dată repet: fragedă. Mie mi-a plăcut să înot, să joc baschet şi vreau să continui să fiu în formă bună, mai ales că eu peste câteva zile voi fi pe scena Teatrului Național. Trebuie să mă îngrijesc…

Nu ştiu, îmi pare rău că trebuie să spun asta, dar sunt colegi de-ai mei care nu s-au îngrijit şi din cauza asta dumneavoastră nu aveţi cum să îi sunați, că ei sunt undeva în stele. Au plecat de mult majoritatea dintre ei şi atunci, eu mă îngrijesc, dar ei scriu: operat, făcut, dres… În loc să afle lumea că sunt în regulă, că împing vagoane în gările din România şi că sunt bine şi că nu am de gând să vă fac niciun fel de surpriză, ci să veniți la teatru să mă vedeţi. Stau aici cu doamna doctor, mă rog, o doctoriță care are grijă de mine în sensul că mă duce aici, mă duce… Mă primește zilnic pentru întreținere, adică să întreţin ouăle de Paşte şi alte chestii” a spus Florin Piersic.

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed