Florin Piersic, de urgență la spital

Share

Îndrăgitul actor Florin Piersic, în vârstă de 83 de ani, a fost nevoit să apeleze de urgență la serviciile medicilor unei clinici din București. Se pare că acesta nu s-a simțit prea bine în ultima perioadă, ajungând să se deplaseze cu dificultate și să aibă dureri la piciorul drept, la care făcuse o operație în urmă cu aproximativ o săptămână, de aceea este necesar să i se facă mai multe investigații.

Cu toate că își menține spiritul tânăr, eleganța, charisma și talentul actoricesc, Florin Piersic nu este scutit de problemele specifice vârstei înaintate. Acesta a ajuns recent la clinică medicală însoțit de o persoană care i-a oferit sprijinul de care a avut nevoie până a fost preluat de medici.

Actrița Medeea Marinescu, partenera lui Florin Piersic în cadrul spectacolului de teatru Străini în noapte, a vorbit despre situația lui Florin Piersic și a oferit câteva detalii în legătură cu planul ce ține de activitatea lor profesională.

„Ce știu este că a făcut un control de rutină, așa cum face periodic. Chiar ieri am vorbit cu impresarul spectacolului «Străini în Noapte», care mi-a confirmat datele de spectacol, ba chiar a trebuit să găsim o zi în plus pentru Cluj, pentru că deja primul spectacol (în luna mai) este vândut. Nu am fi putut discuta aceste date dacă domnul Piersic ar fi avut probleme grave de sănătate. Avem confirmate datele de 22 aprilie la TNB (București), 6 mai la Buzău, 16 și 18 mai la Cluj-Napoca pentru «Străini în noapte». Vom ține aceste spectacole. Cel mai probabil, domnul Piersic face un control/tratament uzual de întreținere”, a declarat aceasta.

La scurtă vreme după ce s-a aflat că a ajuns de urgență la spital, actorul a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook în legătură cu ziua de 25 martie, întrucât, pentru dânsul, această zi are dublă semnificație: sărbătoarea Buna Vestire coincide cu data nașterii mamei sale.

„Astăzi este 25 martie, Buna Vestire. Sfânta mea mamă, s-a născut acum 112 ani. Mi-e tare dor de tine, mamă!”, a scris Florin Piersic…

Se pare că actorul va urma o perioadă de recuperare sub supravegherea medicului specialist care l-a și operat.

Surse: wowbiz.ro, cancan.ro, spynews.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news