HomeStiri Florin Ristei a spus care este suma cu care rămâne după un concert

Florin Ristei a spus care este suma cu care rămâne după un concert

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 721 views 3 minute timp de citit

Florin Ristei are foarte mult succes pe plan muzical de când a câștigat „X Factor”. Acesta este solicitat pentru mai multe evenimente prin țară, dar suma pe care o cere stârnește destul de multe controverse.

„Lumea nu înțelege procesul. «Cât luați voi acum»? «6.000». «Mama, câți bani faci!». Și zic… «Păi, suntem 10!». Eu împart banii egal, după ce scot transport, manager, cheltuieli, chirie, sală, studio, scule. Dacă avem noroc, la o cântare, 500-600 de euro. «Atât de puțin iei?!»”, a spus Florin Ristei.

RISTEI 12„Eu nu negociez niciodată. Dacă îmi zice că atât costă, atât costă. Mergem la o întâlnire, la un restaurant sus, ne pune la masă… el, un om foarte cunoscut și bogat. «Ce serviciu oferiți?», îi zic: «Noi cântăm… », abia făcusem trupa nouă și ei se așteptau ca eu să cânt de toate. I-am zis că eu cânt doar ce e la modă. Dar prețul… nu mai știu cât luam atunci, vreo 4.000, nu știu. Oricum, nu era ceva… «Cât?! Păi, cu 8.000 îl iau pe Brenciu. Câți sunteți?». I-am zis că suntem 6 pe scenă, 2 tehnici și un sunetist. «9?! Sunetist nu îți trebuie. Vine la prânz, reglează alea și pleacă. Pe scenă 6? Veniți 4!»”, a mai spus acesta, conform celor de la viva.ro.

RISTEI 13

Florin Ristei a reușit să primească ceea ce a cerut

„Eu mă făcusem… I-am zis că își bate joc, că ne-a văzut că suntem mici. I-am zis că, în condițiile astea, nu putem și am plecat. Apoi, ne-a sunat soția lui să își ceară scuze, că la ei nu e problemă de bani. Fix oamenii care sunt cei mai bogați se zgârcesc cel mai rău. Până la urmă, am cântat acolo”, a mai spus acesta.

RISTEI 14„Cred că niciodată nu aș fi fost suficient de pregătit, dacă era să mă întrebi înainte, însă am aflat, în timp, că lucrurile bune care se întâmplă nu întreabă înainte. Nu căutam neapărat o relație, însă, cu siguranță, nu voiam să mă împotrivesc, dacă era să mă lovească norocul. Și da, vârsta de 33 de ani se pare că este un prag la care se întâmplă o mulțime de chestii care îți pot schimba cursul vieții”, a spus Ristei pentru viva.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed