Home Stiri Florin Ristei și Naomi Hedman nu se mai ascund

Florin Ristei și Naomi Hedman nu se mai ascund

autor Buinoschi Andreea
173 vizualizari

Posibilitatea ca între Naomi Hedman și Florin Ristei să fie o legătură sentimentală este din ce în ce mai mare, în special după gestul pe care l-a făcut participanta de la ”X Factor”. Atunci, fanii au fost convinși că cei doi sunt împreună, da cei doi nu au vrut să recunoască acest lucru, până acum.

2

Naomi a postat un filmuleț, alături de cuvintele „On the road (n.r.: Pe drum)”, în care se poate vedea un geamantan, pe bancheta din spate a mașinii. Așadar, concurenta și Florin Ristei pare că au plecat într-o mică escapadă weekend-ul acesta. Mai mult decât atât, chiar și fostul concurent al emisiunii ”Asia Epress” a postat o fotografie cu Naomi, semn că, între ei, chiar există ceva romantic.

„Pantera” a postat mai multe poze zilele trecute, toate alături de Ristei și, acum, nu mai încape nicio îndoială că pe ei nu îi leagă doar același concurs.

3

Naomi este o tânără din Londra, care este model, hostess, dar și cântăreață, înregistrând, deja, mai multe piese. La audiții, aceasta a interpretat o melodie de-a Aliciei Keys, intitulată ”Fallin”, dar prestația sa nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor juriului.

„Naomi, dacă mai și cântai la cum arăți… cred că ne luam zilele. Arăți ca o panteră și ai cântat ca o pisică”, a fost remarca venită din partea lui Ștefan Bănică Junior. Și Loredana Groza a fost de partea colegului său, spunând că piesa nu i-a pus vocea în valoare, așa cum ar fi trebuit: „Naomi, cred că dacă ai fi ales un alt cântec, unul potrivit pentru vocea ta, interpretarea ta ar fi fost mai bună. Ai carismă, sex-appeal, frumusețe și cred că meriți un loc în această competiție”.

4

Cu toate acestea, juriul i-a mai acordat o șansă, iar piesa aleasă a fost “If Ain’t Got You”. Mai mult decât atât, Florin Ristei a acompaniat-o, iar rezultatul a fost unul apoteotic.

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies