Home Stiri Florin Ristei și Naomi Hedman nu se mai ascund

Florin Ristei și Naomi Hedman nu se mai ascund

autor Buinoschi Andreea
443 vizualizari

Posibilitatea ca între Naomi Hedman și Florin Ristei să fie o legătură sentimentală este din ce în ce mai mare, în special după gestul pe care l-a făcut participanta de la X Factor. Atunci, fanii au fost convinși că cei doi sunt împreună, dar cei doi nu au vrut să recunoască acest lucru, până acum.

Naomi a postat un filmuleț, alături de cuvintele „On the road (n. r.: Pe drum)”, în care se poate vedea un geamantan pe bancheta din spate a mașinii. Așadar, concurenta și Florin Ristei pare că au plecat într-o mică escapadă în weekendul acesta. Mai mult decât atât, chiar și fostul concurent al emisiunii Asia Express a postat o fotografie cu Naomi, semn că între ei chiar există ceva romantic.

„Pantera” a postat mai multe poze zilele trecute, toate alături de Ristei, iar acum nu mai încape nicio îndoială că pe ei nu îi leagă doar același concurs.

Naomi este o tânără din Londra care este model, hostess, dar și cântăreață, înregistrând deja mai multe piese. La audiții, aceasta a interpretat o melodie a Aliciei Keys, intitulată Fallin’, dar prestația sa nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor juriului.

„Naomi, dacă mai și cântai la cum arăți… cred că ne luam zilele. Arăți ca o panteră și ai cântat ca o pisică”, a fost remarca venită din partea lui Ștefan Bănică Junior. Și Loredana Groza a fost de partea colegului său, spunând că piesa nu i-a pus vocea în valoare, așa cum ar fi trebuit: „Naomi, cred că dacă ai fi ales un alt cântec, unul potrivit pentru vocea ta, interpretarea ta ar fi fost mai bună. Ai charismă, sex-appeal, frumusețe și cred că meriți un loc în această competiție”.

Cu toate acestea, juriul i-a mai acordat o șansă, iar piesa aleasă a fost If Ain’t Got You. Mai mult decât atât, Florin Ristei a acompaniat-o, iar rezultatul a fost unul apoteotic…

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies