HomeStiri Mondene Fondatorul Facebook va fi din nou tătic. Vestea cea mare a fost data chiar de Mark Zuckerberg

Fondatorul Facebook va fi din nou tătic. Vestea cea mare a fost data chiar de Mark Zuckerberg

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 817 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/03/fondatorul-facebook-va-fi-din-nou-tatic-vestea-cea-mare-fost-data-chiar-de-mark-zuckerberg.jpg

Mark Zuckenberg va fi din nou tătic. Acesta a dat vestea cea mare pe Facebook, unde a anunțat că el și soția sa, Priscilla Chan, vor deveni din nou părinții unei fetițe. În postarea cu pricina, bărbatul a vorbit și despre cât de important este să ai frați sau surori.

fondatorul-facebook-va-fi-din-nou-tatic-vestea-cea-mare-fost-data-chiar-de-mark-zuckerberg

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, și soția sa, Priscilla Chan, vor deveni părinți pentru a doua oară. Anunțul a fost făcut chiar de către bărbat, pe pagina lui de Facebook. Cei doi mai au împreună încă o fetiță, de doar un an și patru luni, pe care au numit-o Maxima Chan Zuckerberg.

Mark Zuckerberg a dezvăluit că nu a fost ușor ca soția sa să aducă pe lume primul copil, motiv pentru care nici nu se așteptau că micuța Max să aibă vreo surioară sau vreun frățior. Prin urmare, momentul în care au aflat că Priscilla Chan este din nou însărcinată a fost mult mai emoționant:

„Priscilla și cu mine suntem fericiți să vă anunțăm că așteptăm o altă fetiță. După o experiență dificilă în a o avea pe Max, nu eram siguri la ce să ne așteptăm sau dacă vom mai putea avea un alt copil. Când Priscilla și eu am descoperit că ea este însărcinată din nou, prima noastră speranță a fost să fie copilul sănătos. Următoarea mea dorință a fost să avem o fetiță. Nu mă pot gândi la un dar mai mare decât cel de a avea o soră și sunt foarte fericit că Max și noul nostru copil se vor avea una pe alta”, a spus Mark Zuckerberg despre bucuria de a deveni pentru a doua oară tată de fată…

Fondatorul Facebook a mai vorbit în postarea în care anunța că mai așteaptă încă o fiică despre importanța de a avea frați și surori. „Am crescut cu trei surori și ele mi-au spus să învăț de la femeile inteligente și puternice. Nu erau doar surorile mele, ci și cele mai bune prietene”, a mai adăugat Mark Zuckerberg.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed