HomeStiri Mondene A fost amenințată cu moartea după ce a slăbit. Iată ce a pățit această femeie!

A fost amenințată cu moartea după ce a slăbit. Iată ce a pățit această femeie!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 825 views
A-fost-amenințată-cu-moartea-după-ce-a-slăbit in Stiri Mondene

Rosie Mercado, originară din Las Vegas, un manechin supraponderal în vârstă de 37 de ani, a ajuns să fie victima unor atacuri pe rețelele de socializare, totul din cauza faptului că aceasta ajunsese să slăbească extraordinar de mult.

A fost amenințată cu moartea după ce a slăbit

Cei care aduceau amenințări la adresa femeii erau persoane supraponderale, acestea nefiind mulțumite de faptul că femeia a reușit să slăbească aproape 110 kilograme.

Declarația lui Rosie a fost următoarea: „Am primit numeroase email-uri de la oameni care au ajuns să mă urască. Mi-au spus să mă arunc de pe un pod și să mă sinucid pentru că am slăbit. Pentru că, presupun, oricui îi place să se simtă bine în pielea lui, unora le place să fie supraponderali, altora nu”.

Rosie Mercado

Având acum greutatea de 70 de kilograme, Rosie este și mama a trei copii. Ea a mai declarat că „Este decizia mea personală și oamenii ar trebui să o respecte”.

Motivul pentru care s-a ambiționat Rosie atât de mult să slăbească este destul de ciudat, dar care a făcut-o să se simtă foarte prost la un moment dat. Într-o zi, când manechinul se afla la bordul unui zbor, însoțitoarea de zbor i-a spus că este prea grasă ca să ocupe un singur loc și că ar trebui să plătească un bilet pentru două persoane.

Acest lucru a ambiționat-o pe Rosie să slăbească, iar acum dieta ei s-a schimbat drastic. Și-a micșorat stomacul, face mișcare șase zile pe săptămână și duce un stil de viață mult mai activ decât o făcea înainte…

Rosie Mercado 2

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed