Home Stiri Fosta logodnică a lui Florin Pastramă a aranjat ca Brigitte să fie bătută

Fosta logodnică a lui Florin Pastramă a aranjat ca Brigitte să fie bătută

autor Buinoschi Andreea
152 vizualizari

Brigitte face ce face și tot în mijlocul scandalurilor ajunge. De curând, aceasta a făcut publică informația conform căreia Simona Necula și Raluca Podea i-au pus gând rău. Se pare că cele două s-au aliat împotriva ei și, mai mult decât atât, ar fi plătit pe cineva să îi bată pe ea și pe Florin.

Se pare că iubita fratelui său și fosta logodnică a afaceristului vor să o facă să sufere pe Brigitte, încercând să o despartă de bărbatul său. Aceasta a vrut să se asigure că toată lumea va afla prin ce trece din cauza celor două și a făcut câteva declarații, chiar pe rețelele sociale.

„Dragii mei, am stat mult până am decis să vă împărtășesc coșmarul trăit de mine în familia «Pastramă»! Umilință, înșelăciune, înjunghiată pe la spate, însăși de «cumnățica» mea, Simona Necula, care împreună cu Raluca Podea au uneltit planuri diabolice să îmi distrugă căsnicia, au trimis înregistrări intime presei, în diferite momente ale vieții mele, în care, de exemplu, sărbătoream un de an de căsnicie. Șocant este că, în tot acest timp, eu am fost cea care i-am scos de la amanet mașina lăsată pentru a-și implanta sprâncene și umfla fundul, 7.000, precum și, în nenumărate rânduri, i-am împrumutat sume de mii de euro pentru a-și plăti casa unde stă și, unde, ce credeți? Locuia din când în când și Raluca Podea, cu fiul…”, a spus Brigitte.

Mai mult decât atât, vedeta este decisă să depună și plângere penală, după ce, conform spuselor sale, problemele au apărut după ce a deconspirat-o pe Raluca, în cadrul unei emisiuni televizate. „Ceea ce vreau să vă anunț este că luni voi merge la Poliție pentru a face o plângere pentru faptul că domnișoara Podea a încercat să îl pună pe Bogdan V. să ne bată pe mine și pe Florin, după emisiunea în care am făcut public adevărul și am arătat mesajele pline de amenințări. Urmăriți și acest mesaj, unul dintr-un lung șir de mesaje cu iz penal”, a mai declarat doamna Pastramă…

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies