Home Stiri Fosta noră a lui Sile Cămătaru s-a operat până a devenit de nerecunoscut. Cum arată acum

Fosta noră a lui Sile Cămătaru s-a operat până a devenit de nerecunoscut. Cum arată acum

autor Negriu Elena
296 vizualizari

Adriana Duță, fosta noră a lui Sile Cămătaru, a făcut o mulțime de operații estetice în urma divorțului de Dani.

2
Bruneta este una dintre cele mai dorite femei din showbizul românesc, dar, cu toate acestea, nu a fost mulțumită de felul în care arată și a decis să se lase pe mâna medicilor esteticieni până când a obținut rezultatele dorite.

„Da, m-am operat mult de tot anul asta. Aveam niște nemulțumiri, am vrut să schimb, nu îmi plăcea cum eram înainte, să fiu sinceră.

3

Mi-am făcut sănii încă o dată, mi-am pus fațete dentare, am făcut o operație de rinoplastie și feșe, aqua feeling, nu silicon.

Nu a fost greu, doar că la rinoplastie recuperarea este cam grea, dar este un disconfort destul de mare. Am stat zece zile în recuperare, dar am simțit că au trecut trei luni.

Am reacționat destul de ciudat la anestezie… am fost depresivă mult timp”, a spus Andreea Duță, fosta noră a lui Sile Cămătaru, în cadrul emisiunii Acces Direct.

4

Focoasa brunetă a fost în depresie după intervenții, dar are de gând să continue să își facă modificări.

„Vreau doar să îmi scot acidul din buze, nu mai îmi plac pentru că am nasul foarte mic și mi se pare că nu mi se potrivește feței mele.

Cred că peste 20 de mii de euro m-au costat operațiile estetice”, a mai spus bruneta.

Andreea Duță a vorbit și despre căsnicia eșuată cu fiul lui Sile Cămătaru, dar și cu privire la ceea ce își dorește pe viitor.

„Ne cunoșteam de mult timp, mi-am dorit o familie, îmi doresc în continuare o familie. Noi am fost împreună un an și patru luni.

Am zis ca e momentul să îmi fac o familie, așa am decis… că s-a întâmplat să nu îmi îndeplinesc visul de familie, asta e”, a dezvăluit aceasta…

Sursa: spynews.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies