Home Stiri Fosta Primă Doamnă, pe coperta revistei Vogue! Vezi fotografia inedită cu Michelle Obama!

Fosta Primă Doamnă, pe coperta revistei Vogue! Vezi fotografia inedită cu Michelle Obama!

autor Elena Yvette
151 vizualizari

Michelle Obama va apărea pe cel mai nou număr al revistei Vogue. Publicația a dorit să-și arate aprecierea față de cea care a fost una dintre cele mai iubite Prime Doamne ale Americii.

michelle-obama-stimulates-black-women-L-oJadFT

Soția lui Barack Obama va apărea pe coperta din decembrie a revistei Vogue, acolo unde vor fi publicate mai multe fotografii cu fosta Primă Doamnă. Pictorialul cu Michelle Obama a fost realizat de celebra fotografă Annie Leibovitz, pentru ședința foto Michelle alegând rochii semnate de Carolina Herrera și Gucci.

Cw_6-x3XUAgnx8T

„Michelle Obama, Prima Doamnă de care lumea s-a îndrăgostit” este titlul pictorialului din revista Vogue.

„Aş fi putut petrece opt ani făcând orice, şi la un anumit nivel, ar fi fost bine. M-aş fi putut ocupa de flori. M-aş fi putut ocupa de decoraţiuni. De petreceri. Pentru că orice Primă Doamnă, de drept, trebuie să-şi definească rolul. Nu există o autoritate legislativă, nu eşti aleasă. Ceea ce îţi lasă libertate”, declară Michelle Obama în paginile revistei Vogue.

„Oamenii se văd pe ei înşişi în ea”, spunea preşedintele Obama. „O mamă dedicată, un bun prieten şi cineva căruia nu-i e frică să se autoironizeze din când în când”.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies