Home Stiri Fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf, noi declaraţii despre divorţ: „Toată mocirla în care ne-a băgat…”

Fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf, noi declaraţii despre divorţ: „Toată mocirla în care ne-a băgat…”

autor Buinoschi Andreea
346 vizualizari

Fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf a început să acorde din ce în ce mai multe declaraţii cu privire la divorţul ei şi al antrenorului. De curând, aceasta a mărturisit că ea şi familia îl iartă pentru ceea ce a făcut, dar copiii sunt cei care suferă cel mai tare.

„Pentru mine, familia e totul. Mereu l-am apărat pe Laurențiu când a venit vorba de subiecte delicate. Îmi apăr foarte tare și puii, cei care suferă și nu-și recunosc tatăl în această ipostază. Trebuie să înțeleagă că oamenii se pot schimba. Cea mai mare dovadă de iubire și respect e faptul că-i oferim libertatea pe drumul pe care el consideră că e cel mai bun. Nu e o rugăminte de a se întoarce acasă. Dragostea de familie merge spre absolut pentru mine. Chiar și pe Laurențiu Reghecampf am să-l ajut ca cineva să nu-l batjocorească, să nu-i facă rău. Toată această batjocoră va cădea pe copiii noștri.

Copilul meu, când merge la fotbal, nu face altceva decât să vină cu lacrimi în ochi, pentru că un anume părinte sau un anume copil i-a strigat ceva. Bebeto e foarte afectat și e normal, pentru că familia Prodan-Reghecampf a fost atât de unită, dar se pare că Laurențiu a avut foarte multe puncte slabe de care noi n-am știut. L-am iertat și eu, și copiii mei pentru toată mocirla în care ne-a băgat și îi doresc mult noroc.

Nu știu despre ce e vorba. Acum am văzut și eu în presă. E adevărat că soțul meu m-a sunat și m-a întrebat dacă am idee sau dacă cineva m-a înștiințat de niște fotografii noi cu cei doi, pentru că el nu a dat niciun fel de fotografie. I-am explicat că nu știu despre așa ceva, eu am primit foarte multe mesaje de pe cartele diferite.

Și foarte multe fotografii pe care le-am publicat la momentul respectiv pe pagina mea socială. Cred că Laurențiu Reghecampf se apropie de 50 de ani și jocul de-a mama și copilul nu ni se mai potrivește. Ar trebui să fie un exemplu pentru toate soțiile și mamele felul în care l-am protejat pe Laurențiu. Cred că e un exemplu de demnitate și iubire pe care eu l-am arătat”, a spus impresarul pentru cei de la Pro Sport

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies